Komíny - boříme mýty o komínech! Více zjistíte na zelenámánie.cz

Datum: 08.07.2010

Přemýšleli jste někdy, co byste měli vědět při stavbě rodinného domu vědět o komínech? Komíny patří k neopomíjenějším částem domu a přitom je něco, jako cévy v lidském těle. Dozvíte se vše o čištění komínu a péči o něj. Dozvíte se vše o historii komínu. Dozvíte se vše o zákonech týkajících se komínů, jak pečovat o komíny, jak komíny správně stavět, kolikrát do roka musíte čistit, jak se liší komíny v panelových domech od komínů v rodinných domech. Jsou komíny pro nízkoenergetické a pasivní domy dražší? Jsou zde nějaká rizika plynoucí z údržby komínu v nízkoenergetickém domě? Jsou lepší typy komínů cihlové, nebo nerezové? Nevíte? Vše a daleko více se dozvíte na portále zelenámánie.,cz což je moderní magazín věnovaný úsporám energie, efektivnímu vytápění, topení biomasou, vytápění dřevem i peletkami.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.