Společnost Hansa Česko děkuje návštěvníkům veletrhu AQUATHERM

Datum: 22.03.2018
Praha 22.března 2018 (PROTEXT) - Designové novinky pro rok 2018 i osvědčené klasické armatury si připravila pro letošní mezinárodní veletrh Aquatherm společnost Hansa Česko. Představila i nový koncept, kde je voda prezentována jako prapůvodní živel. Expozice sklidila mezi návštěvníky...
Praha 22.března 2018 (PROTEXT) - Designové novinky pro rok 2018 i osvědčené klasické armatury si připravila pro letošní mezinárodní veletrh Aquatherm společnost Hansa Česko. Představila i nový koncept, kde je voda prezentována jako prapůvodní živel. Expozice sklidila mezi návštěvníky velice pozitivní ohlas. A to i díky svým jednoduchým a přitom nadčasovým designům všech armatur, a také minimální ekologickou stopou, která je pro společnost velice důležitá. HANSA děkuje všem svým návštěvníkům a klientům za účast na veletrhu. Společnost HANSA se specializuje na výrobu vysoce kvalitních sanitárních armatur pro koupelny a kuchyně. Filozofií, kterou HANSA vyznává, je "prožitek z vody". Její repertoár sahá od jednoduchých klasických armatur až po oceňované designové armatury pro výjimečné světy koupelen. Na veletrhu představilo české zastoupení této společnosti novinky designované firmou Alessi. Tato renomovaná italská značka navrhla pro Hansa Armaturen zcela unikátní designové řady koupelnových a kuchyňských armatur. Voda jako hlavní prvek dostává slovo u nových designů, které jsou hravé, inovativní a zároveň plně funkční a minimalizují spotřebu vody. V několika speciálních řadách nabízí HANSA produkty pro každou rodinu, stavbu, kuchyň i koupelnu od podomítkových instalaci po samotné armatury, které přivedou vodu do lidských životů. Kvalitně, rychle a úsporně. Navíc s výběrem široké škály produktových systémů, které jsou logicky strukturované, navzájem sladěné a smysluplně kombinovatelné. Řešení, která z těchto systémů vzniknou plní Vaše přání a potřeby. Nelze opomenout ani ekologickou stránku systémů. Green responsibility je pro společnost HANSA velice důležitá, používá moderní materiály, inovativní technologie, progresivní koncepci výrobků před i za stěnou, a hlavně se zaměřuje na nová technická řešení, která pomáhají šetřit vodu a energii. „Jako společnost s více než 100 letou tradicí pracuje HANSA neustále na transformaci značky, aby jednotlivým generacím cílových skupin z řad obchodních partnerů i koncových zákazníků trvale nabízela rozhodující a relevantní přidanou hodnotu,“ vysvětluje Sonja Besler, manažerka pro marketing a komunikaci ve společnosti HANSA. Výrobky HANSA používají ve svých projektech ty největší developerské společnosti v České republice, mezi jinými i Trigema, Skanska, YIT. Pro více informací kontaktujte: Lenka Vaňková Tel: +420 286 854 892 Mobile: +420 731 477 685 E-mail: lenka.vankova@hansa.com Hansa Česko s.r.o Mladoboleslavská 968, 197 00 Praha 9, Czech Republic
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.