IMMOFINANZ prodal kancelářský komplex Brno Business Park

Datum: 14.03.2018
Praha 14. března 2018 (PROTEXT) - V rámci optimalizace portfolia prodal IMMOFINANZ na začátku března 2018 kancelářskou budovu Brno Business Park investičnímu fondu INFOND. Komplex čtyř moderních kancelářských budov nabízí prostor přibližně 35 000 m2. Transakce probíhala jako...
Praha 14. března 2018 (PROTEXT) - V rámci optimalizace portfolia prodal IMMOFINANZ na začátku března 2018 kancelářskou budovu Brno Business Park investičnímu fondu INFOND. Komplex čtyř moderních kancelářských budov nabízí prostor přibližně 35 000 m2. Transakce probíhala jako akciová transakce s akvizicí společnosti Brno Estates a.s., jako vlastníka a provozovatele komplexu Brno Business Park, společností INFOND. "Tato transakce je dalším krokem v souladu s naší strategií soustředit se na naše kancelářské portfolio v hlavních městech v našich klíčových zemích,""Akvizice společnosti Brno Estates a.s. je dalším logickým krokem v naší investiční strategii rozšíření portfolia komerčních nemovitostí v Brně ". Brno Business Park (BBP) tvoří čtyři administrativní budovy (A, B, C a D), které společně nabízejí přibližně 35 000 m2 kancelářských prostor. Hlavními výhodami komplexu BBP jsou variabilita a rozloha jednotlivého patra (1.850 m2), dostatečná parkovací místa v okolí budov, dobré spojení na dálnice D1 a D2 (Bratislava) a městská hromadná doprava (autobus a tramvaj). Obě strany se dohodly, že nebudou zveřejňovat další podrobnosti o transakci. O společnosti IMMOFINANZ IMMOFINANZ je společnost podnikající v oblasti komerčních nemovitostí, jejíž aktivity se zaměřují na segmenty maloobchodních a kancelářských nemovitostí na sedmi klíčových evropských trzích: Rakousko, Německo, Česká republika, Slovensko, Maďarsko, Rumunsko a Polsko. Její primární aktivity zahrnují správu a výstavbu nemovitostí, přičemž značky STOP SHOP (maloobchod), VIVO! (maloobchod) a myhive (kancelářské nemovitosti) představují silný místní prvek a jsou synonymem kvality a excelentních služeb. Realitní portfolio zahrnuje více než 250 nemovitostí v přibližné hodnotě 4,2 miliardy eur. Společnost IMMOFINANZ je kotována na burzách ve Vídni (kde je součástí tzv. leading ATX indexu) a ve Varšavě. Pro více informací prosím navštivte tyto stránky: http://www.immofinanz.com O INFOND Společnost INFOND investiční fond s proměnným základním kapitálem, a.s. je lokální investiční fond, který má ve svém portfoliu telekomunikační dodavatelskou společnost a portfolio komerčních nemovitostí zaměřujících se především na region Brno. Pro více informací kontaktujte: Pro komunikaci v ČR: Martina Jašková, ředitel PR a mediálních vztahů Graffitti Networks Grafix Tel.: +420777578732 E-mail: martina@gng.cz Pro komunikaci s centrálou ve Vídni: Bettina Schragl Vedoucí oddělení komunikace a vztahů s investory IMMOFINANZ Group Tel.: +43 (0)1 88 090 2290 Mobilní tel.: +43 (0)699 1685 7290 E-mail: communications@immofinanz.com Pro více informací týkajících se společnosti INFOND: INFOND investiční fond s proměnným základním kapitálem, a.s. Ing. Pavel Košťál, statutory director Novolíšeňská 2678/18 628 00 Brno – Líšeň Webové stránky: http://www.infond.cz/ E-mail: info@infond.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.