Optimalizované řešení HVAC společnosti LG bude centrem pozornosti na výstavě MCE 2018

Datum: 13.03.2018
Milán 13. března 2018 (PROTEXT/PRNewswire) - Pokročilá produktová řada s integrovaným ovládáním a optimální efektivitou umožňující uživatelům pohodlné užívání Společnost LG Electronics (LG) představí během výstavy Mostra Convegno Expocomfort (MCE) 2018, konané od...
Milán 13. března 2018 (PROTEXT/PRNewswire) - Pokročilá produktová řada s integrovaným ovládáním a optimální efektivitou umožňující uživatelům pohodlné užívání Společnost LG Electronics (LG) představí během výstavy Mostra Convegno Expocomfort (MCE) 2018, konané od 13. do 16. března v Miláně v Itálii, svá moderní řešení a řídicí systémy v oblasti vytápění, větrání a klimatizace (HVAC), které se vyznačují integrovaným ovládáním a optimální efektivitou. Stánek společnosti LG představí rezidenční a komerční řešení pro vytápění a klimatizaci, přizpůsobené evropskému regionu. Především se očekává, že největší zájem vzbudí její hlavní řešení vytápění, včetně řešení LG Therma V a LG Hybrid Multi, jakož i jeho lokálně přizpůsobené řešení VRF. Řešení LG Therma V Split nabízí pohodlnou instalaci a výrazné zvýšení výkonu. Prezentováno bude také řešení Hybrid Multi, které nabízí efektivitu nákladů, protože nabízí chlazení, topení, a dokonce i teplou vodu, aby se minimalizovaly náklady na instalaci. Modulární systém MULTI V M s velmi flexibilní instalací je zaměřen na evropský trh. „Společně s prezentací pokročilých řešení na výstavě MCE se bude společnost LG nadále aktivně zaměřovat na evropský průmysl HVAC s inovativními řešeními, které jsou speciálně přizpůsobeny tomuto trhu," řekl James Lee, vedoucí prodeje a marketingu divize Air Solution. O obchodní divizi Air Solution společnosti LG Electronics Obchodní divize Air Solution společnosti LG Electronics je světovým lídrem v oblasti vzduchotechnických a energetických řešení s komplexním portfoliem ověřených odborných znalostí a výkonných produktů. Společnost LG představila v roce 1968 první klimatizační jednotku v Koreji a díky strategickému využití pokročilých technologií vyvinula v posledních pěti desetiletích kompletní řešení HVAC. S dobře zavedenou výrobní základnou a vedoucím postavením v oboru poskytuje tato společnost efektivní vzduchotechnická řešení pro komerční i obytné účely. Její široká škála nejmodernějších systémů pro vytápění, větrání a klimatizaci skutečně představuje iniciativu společnosti LG v nabídce nejoptimálnějších řešení pro nejrůznější využití. V rámci svého poslání „Inovace pro lepší život" společnost nabízí řešení s vysokou energetickou účinností a spolehlivostí založenou na nejmodernějším know-how a technologiích, které zajistí optimální prostředí pro uživatele. Další informace naleznete na webových stránkách www.LG.com. Fotografie - https://mma.prnewswire.com/media/653664/LG_HVAC_solutions_MCE_2018.jpg Fotografie - https://mma.prnewswire.com/media/653665/LG_Heating_MCE_2018.jpg Kontakt: LG Electronics, Chaiwon Moon, chaiwon.moon@lge.com nebo LG-One, Teresa Choi, teresa.choi@lg-one.com, 82-2-3700-2465
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.