Nově v budově Na Příkopě 14 - HubHub

Datum: 12.03.2018
Praha 12. března 2018 (PROTEXT) - Společnosti IMMOFINANZ a LORDSHIP, partneři v rámci společného podniku a majitelé budovy Na Příkopě 14, podepsaly nájemní smlouvu na 2000 m2 s nájemcem HubHub. Vůbec první coworkingový koncept tohoto druhu v České republice bude spuštěn po dvou...
Praha 12. března 2018 (PROTEXT) - Společnosti IMMOFINANZ a LORDSHIP, partneři v rámci společného podniku a majitelé budovy Na Příkopě 14, podepsaly nájemní smlouvu na 2000 m2 s nájemcem HubHub. Vůbec první coworkingový koncept tohoto druhu v České republice bude spuštěn po dvou již existujících centrech v Bratislavě a Varšavě. Nový HubHub bude otevřen a uvítá první zákazníky v srdci Prahy v létě 2018. Budova Na Příkopě 14 je situována na jedné z nejznámějších a nejvyhledávanějších nákupních tříd v Praze. Nabízí přibližně 17.000 m2 exkluzivních maloobchodních a moderních kancelářských prostor v deseti patrech a poskytuje 150 parkovacích míst v podzemních garážích. Celkovou rekonstrukci a rozšíření této památkově chráněné budovy v ulici, která si získala proslulost coby prestižní nákupní a kancelářská adresa, provedly společnosti IMMOFINANZ a LORDSHIP. Rekonstrukce byla dovršena v roce 2014, obdržela certifikát LEED Gold a zvítězila v uznávaných soutěžích Best of Realty či CIJ Awards. HubHub se zařadí k současným prestižním nájemcům, jako jsou Hamleys, jedno z nejstarších hračkářství na světě, nebo globální advokátní kanceláře White & Case a DLA Piper. O společnosti IMMOFINANZ IMMOFINANZ je společnost podnikající v oblasti komerčních nemovitostí, jejíž aktivity se zaměřují na segmenty maloobchodních a kancelářských nemovitostí na sedmi klíčových evropských trzích: Rakousko, Německo, Česká republika, Slovensko, Maďarsko, Rumunsko a Polsko. Její primární aktivity zahrnují správu a výstavbu nemovitostí, přičemž značky STOP SHOP (maloobchod), VIVO! (maloobchod) a myhive (kancelářské nemovitosti) představují silný místní prvek a jsou synonymem kvality a excelentních služeb. Realitní portfolio zahrnuje více než 250 nemovitostí v přibližné hodnotě 4,2 miliardy eur. Společnost IMMOFINANZ je kotována na burzách ve Vídni (kde je součástí tzv. leading ATX indexu) a ve Varšavě. Pro více informací prosím navštivte tyto stránky: http://www.immofinanz.com. O společnosti LORDSHIP Společnost LORDSHIP se již 25 let zaměřuje na obchodní developerské projekty a patří mezi přední developery na realitním trhu v České i Slovenské republice. Tým LORDSHIP dlouhodobě prokazuje své schopnosti a znalosti ve většině realitních sektorů, včetně nákupních galerií na hlavních městských třídách, obchodních domů, nákupních center, prvotřídních kanceláří, moderních kancelářských prostor, hotelů a rezidenčních a víceúčelových prostor s celkovou hrubou plochou přesahující 600.000 m2. Pro více informací prosím navštivte tyto stránky: www.lordship.eu. V případě zájmu o více informací prosím kontaktujte: Bettina Schragl Ředitelka oddělení firemní komunikace | tisková mluvčí IMMOFINANZ Tel.: +43 (0)1 88 090 2290 e-mail: communications@immofinanz.com a Rostislav Novák Generální ředitel LORDSHIP, a. s. Tel.: +420 257 530 071 e-mail: action@lordship.eu
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.