LED diody - moderní úsporné žárovky?

Datum: 08.07.2010

Zaznamenali jste skončení klasických žárovek? Možnou alternativou za klasické žárovkou jsou úsporné žárovky, které vynikající v životnosti a spotřebě energií, ale naopak ne ve vyšší pořizovací ceně. Jaká je jejich budoucnost? Vyplatí se pořídit všude do bytu úsporné žárovky? Nebo jsou lepší Led úsporné žárovky? Jak se liší vy spotřebě? Nahradí Led žárovky úsporné halogenové žárovky? Jaké jsou vlastnosti Led žárovek? Co pojem High Power LED – neznámý? Tak si přečtěte jeho vysvětlení na našem energetickém portálu zelenámánie.cz, který vyniká články na téma úsporné spotřebiče, úsporné žárovky, úsporné osvětlení, solární energie, spalování biomasy, nízkoenergetické domy.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.