Rezidence Hadovitá: Nové moderní byty v Praze 4 lákají

Datum: 01.03.2018
Praha 5. března 2018 (PROTEXT) - Rezidence Hadovitá patří k nejzajímavějším právě vznikajícím developerským projektům v hlavním městě. Zájemci o moderní bydlení v příjemném prostředí dostanou na výběr ze 76 nových bytů a ateliérů. Městská část Praha 4 – Michle...
Praha 5. března 2018 (PROTEXT) - Rezidence Hadovitá patří k nejzajímavějším právě vznikajícím developerským projektům v hlavním městě. Zájemci o moderní bydlení v příjemném prostředí dostanou na výběr ze 76 nových bytů a ateliérů. Městská část Praha 4 – Michle nabízí rychlé spojení s centrem metropole, ale přesto je od typického velkoměstského ruchu dostatečně daleko. Byty v Praze Michli staví renomovaný developer Metrostav Development. Novostavba, o jejíž svěží podobu se postarali architekti z Arx Studia, roste na svažitém terénu Michelské stráně a nabídne vysoký standard bydlení. Unikátní studie tří budov přirozeně kopíruje svažitý terén a z architektonického hlediska perfektně zapadá do stávající zástavby. Proč právě Hadovitá? Rezidence byla pojmenována po ulici, ze které se do budov vstupuje. Ta si svůj název získala díky tomu, že se klikatí Michelskou strání. Tak či tak jde o atraktivní adresu s kompletní občanskou vybaveností. V bezprostřední blízkosti se nachází školy, obchody, ordinace lékařů, restaurace i místa, kde si lze zasportovat. Rezidenty zároveň dělí jen pár kroků od přírody. Takto pestrou směsici nabízí jen málokterá pražská lokalita. Byty podle současných trendů Nové byty v Praze 4 byly navrženy s ohledem na dostatek světla, prostoru a komfortu. Interiéry jsou zahaleny do tlumených neutrálních tónů, které jim velmi sluší. Je pouze na vkusu budoucích obyvatel, zda do místností vnesou pestrost, nebo je nechají v takto elegantním pojetí. Za pozornost stojí i jednotlivé interiérové prvky. Architekti zvolili bílé dveře, neboť opticky zvětšují prostor. Na své si přijdou také zájemci o posuvnou variantu, která šetří místo. Podlaha je vyvedena v dubovém dekoru a nedílnou součástí vstupních dveří je bezpečnostní kování. A co se týče koupelny, základ je opět v neutrálních tónech. Ty lze pomocí vhodně zvolených doplňků doladit do jakékoliv barvy. Pokud vás prodej bytů Praha 4 zaujal, sledujte aktuální vývoj projektu na www.rezidencehadovita.cz. Kontakt: Rezidence Hadovitá Infolinka: 800 266 060 E-mail: reality@metrostavdevelopment.cz Web: https://www.rezidencehadovita.cz/
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.