Prodám dům – zn. České Budějovice

Datum: 27.02.2018

Prodat rodinný dům v Českých Budějovicích se může zdát jednoduché. Poptávka v současné době převyšuje nabídku. Jednak je to dáno tím, že město se již nemůže příliš rozšiřovat, jednak tím, že bydlení ve svém vlastním rodinném domu má své kouzlo.

Velká města, a tím České Budějovice dozajista jsou, vždy měla vilové čtvrti ve svých klidných částech, které posléze přerostla okrajová sídliště. A tak, i když se i nyní najdou místa na nové developerské projekty, málokdy zahrnují bydlení v rodinných domech přímo v Českých Budějovicích.

Pokud tedy plánujete prodej svého domu právě zde, máte příležitost najít dobré klienty co nejdříve.

Jak na to?

Pořídit obrázky domu, popsat ho a zadat na internet? Ale kam? Stránek, kde se nabízejí reality, je tolik. Můžete se obrátit na konkrétní realitní kancelář a sepsat s ní smlouvu o zprostředkování výhradního prodeje. Určitě se vám budou věnovat.

Ale třeba to není cesta pro vás, třeba byste se rádi věnovali zájemcům o váš dům sami a představili jim jeho možnosti. Málokdo však má pro tento účel dostatek zkušeností, či dokonce kvalifikace. Proto je každopádně potřebné nechat si poradit od odborníků.

Ale od jakých? Nebude vám každý odborník nutit službu realitky, což nechcete? Získat radu, podporu a rovnou i prověřené zájemce bez realitky je možné. Nová bezkonkurenční služba, jíž zipHOME zcela jistě je, pomůže udělat při prodeji domu jasno.

Nejen že získáte průvodce, který vás povede celým procesem přípravy prodeje domu, ale také za vás podá inzerát na správné realitní weby, asistenti budou připraveni přijímat nabídky a srovnat je pro vás podle důležitosti.

Také vyloučí zprostředkovatele, kteří nebudou mít zájem váš dům koupit, ale budou mít zájem vás jen zavázat. Ale to jste přece od počátku nechtěli – nebo aby váš dům prodávalo několik agentů najednou a jeden nevěděl, co dělá druhý.

Nakonec to skončí tím, že někteří vás budou nutit ke snížení ceny, jiní zase odradí potenciální kupce špatnou či nedostatečnou informací.

Co kdybyste to zkusili bez těchto komplikací a zbytečných schůzek a telefonátů? Kouzlo realitní seznamky zipHOME je totiž mimo jiné také v tom, že ve chvíli, kdy vy zadáváte nabídku do prodeje, už má pro vás zákazníky, kteří touží koupit dům právě tam, kde vy jej prodáváte.

Porovná tedy vaši nabídku s tisíci poptávek, které v seznamce má evidovány, a najde pro vás rychle a bezpečně ideální zájemce. A pokud se to nepovede, zadá vaši nabídku na ty nejvýhodnější realitní stránky a pomůže vám najít vhodného kupce několikanásobně rychleji, než byste zvládli bez špičkové inzerce.

Chcete koupit? Zaregistrujte se!

Jen to se čeká na realitní seznamce zipHOME od zájemců, kteří chtějí koupit dům. Princip této služby je velmi jednoduchý. Vypadá to tak jednoduše, že zpočátku možná nebudete věřit a zkusíte sami něco najít na internetu.

Vyberete si realitní stránky, zadáte do vyhledávání dům, vila, chalupa, lokalita České Budějovice. A hle! Ze systému vám vypadne 247 nabídek!

Těšíte se, že máte z čeho vybírat, ale jen do té doby, než zjistíte, že z těchto nabídek je 20 % na prodej multifunkčních či činžovních domů – ale ty vy přece nehledáte, chcete dům k bydlení pro svou rodinu. Další více než polovina jsou krásné domy, ale v okolních městech a obcích, a to až do vzdálenosti 20 km od Českých Budějovic. 

A z těch pár, co vám zbyde, je tam ještě každá nabídka třikrát. Začnete si říkat, proč ztrácet čas prohlížením inzerátů, které vás nezajímají? Určitě. Ovšem podrobnější lokalizaci většina internetových realitních vyhledávačů nemá. Co tedy dál?

Vrátit se na realitní seznamku zipHOME a zaregistrovat poptávku po nemovitosti. V poptávce můžete podrobněji vypsat, jaký typ nemovitosti v Českých Budějovicích a jaký materiál stavby preferujete, jakou velikost, počet pokojů a další podrobnosti.

Pak nezbývá než čekat, až realitní seznamka zipHOME spáruje vaši poptávku s nabídkami, které má ve své databázi a představí vám jen takové projekty, které vás opravdu zajímají, a z nichž budete mít chuť si vybrat dům pro své bydlení.

 

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.