Slavnostní otevření projektu rezidence SKY Barrandov

Datum: 21.10.2016
Praha 21. října (PROTEXT) - Rádi bychom vás pozvali na slavnostní otevření výjimečného projektu rezidence SKY Barrandov, které se uskuteční v úterý 25. října od 16 hodin na Praze 5. Za přítomnosti ikony české architektury paní profesorky Evy Jiřičné z AI - Design,...
Praha 21. října (PROTEXT) - Rádi bychom vás pozvali na slavnostní otevření výjimečného projektu rezidence SKY Barrandov, které se uskuteční v úterý 25. října od 16 hodin na Praze 5. Za přítomnosti ikony české architektury paní profesorky Evy Jiřičné z AI - Design, která společně s námi tento projekt vytvářela, vás provedeme jeho historií i nejmenšími detaily. Promyšlené dispozice navrhl respektovaný ateliér P.H.A. pod vedením Ing. arch. Ondřeje Gattermayera. Že jde o opravdu ojedinělý projekt napovídá prestižní ocenění Realitní projekt roku 2015, udělené nejen architekty, ale i odbornou porotou, kterým se již teď může projekt pochlubit. Program odstartuje tisková konference pro média od 15 hodin. Zde bude možné pohovořit přímo s paní architektkou o jednotlivých záměrech a detailech stavby. Oficiální zahájení pak proběhne od 16 hodin úvodním slovem a slavnostním přestřižením stuhy za přítomnosti odborníků, médií i pozvaných hostů. Součástí programu jsou i prohlídky jednotlivých bytů a společných prostorů domu. Akci uzavře velkolepý ohňostroj. Po celou dobu akce je pro hosty připraven raut od společnosti Zátiší Group. Svou účast potvrdil i římskokatolický kněz Zbigniew Czendik, který budovu vysvětí. Těšíme se na viděnou. Kontakt: (Akreditovat na akci se můžete na e-mailové adrese lagovamartina@seznam.cz)
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.