Poslední prohlídky bytů prodávaných aukcemi MČ Praha 2

Datum: 15.08.2016
Praha 15. srpna (PROTEXT) - Městská část Praha 2 vyhlásila jako svůj pilotní projekt osm kamenných aukcí bytů v atraktivních lokalitách Prahy 2. Aukce se uskuteční v neděli dne 11. září 2016 v Národním domě na nám. Míru v Praze 2. Účastníci aukce se musí osobně dostavit...
Praha 15. srpna (PROTEXT) - Městská část Praha 2 vyhlásila jako svůj pilotní projekt osm kamenných aukcí bytů v atraktivních lokalitách Prahy 2. Aukce se uskuteční v neděli dne 11. září 2016 v Národním domě na nám. Míru v Praze 2. Účastníci aukce se musí osobně dostavit na prohlídku bytu. Ve středu dne 17.08.2016 se konají poslední prohlídky bytů v Římské a Italské ulici. V pondělí dne 22.08.2016 se uskuteční poslední prohlídky bytů v Sokolské ulici a na Masarykově nábřeží. Posledním dnem pro podání přihlášek do aukcí je úterý dne 23.08.2016. Organizátorem aukce je společnost BFT Management, a.s., jejíž ředitel je i předsedou Komory dražebníků ČR (KDČR). Protože KDČR má s Českou pojišťovnou, a.s. uzavřenou smlouvu o spolupráci, je možné zájemcům nabídnout služby jejího Hypotečního centra. Podrobné informace k výše uvedeným aukcí jsou na http://www.praha2.cz/Prodej-volnych-bytu. MČ Praha 2 zřídila i informační linku: tel. 724 299 893, e-mail: bytypraha2@bftm.cz. Kontakt: RNDr. Jiří Bureš, Ph.D., statutární ředitel společnosti BFT Management, a.s. ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.