Roth expanduje převzetím společnosti Roltechnik

Datum: 02.08.2016
Třebařov (Svitavsko) 2. srpna (PROTEXT) - Roth expanduje ve východní Evropě převzetím společnosti Roltechnik. Další internacionalizace sanitárních aktivit. Společnost Roth rozšiřuje zásadně své sanitární aktivity. Výrobce sprchových koutů a kompletních sprchových kabin se...
Třebařov (Svitavsko) 2. srpna (PROTEXT) - Roth expanduje ve východní Evropě převzetím společnosti Roltechnik. Další internacionalizace sanitárních aktivit. Společnost Roth rozšiřuje zásadně své sanitární aktivity. Výrobce sprchových koutů a kompletních sprchových kabin se sídlem v Dautphetalu přebírá českou společnost Roltechnik s téměř 150 zaměstnanci. Centrála společnosti sídlí v Třebařově s dalším výrobním závodem v Červené Vodě. Společnost Roltechnik má také dceřinou společnost na Slovensku. Společnost Roltechnik je renomovaný dodavatel sprchových koutů, vaniček, van a hydromasážních systémů. Jejími hlavními trhy jsou Česká republika, Slovensko a Maďarsko. Společnost byla založena v roce 1991 a doposud byl hlavním akcionářem český finanční investor. Dr. Anne-Kathrin Roth, Chief Marketing Officer (CMO) divize Roth Sanitary systems vysvětluje: "Roltechnik nám poskytuje bezprostřední prezenci s našimi úspěšnými sanitárními výrobky na trzích, kde jsme doposud nebyli přítomni. Akvizice zvyšuje naši výrobní kapacitu a rozšíření naší produktové palety. Tímto krokem se transformujeme na dodavatele s plným spektrem sprchových koutů v relevantních produktových segmentech a vytváříme bázi pro další internacionalizaci našich obchodních aktivit. Také můžeme zajistit další expanzi nových výrobních závodů v České Republice stejně jako našeho výrobního závodu v Dauthpetal_Buchenau". V nastoleném kurzu převzetí Roltechniku chce výrobce rozvíjet možné synergie. Matthias Donges, Chief Executive Officer (CEO) Roth Industries je přesvědčený: "Toto je pozitivní a strategické nastavení kurzu pro naši sanitární divizi. Roltechnik absolutně zapadá do struktury Roth. Máme za sebou dlouhodobou spolupráci, známe společnost, zaměstnance a její výkonnost velmi dobře. Obchodní model a kultura společností jsou velmi podobné. Toto vše je perfektní základ pro rychlou integraci. Roltechnik má velmi dobrou reputaci na trzích východní Evropy a vynikající obchodní vazby na profesionální trh. Roth je významně zastoupen na zbývajících evropských trzích. Chceme využít síly obou společností jako výhody pro naše zákazníky v sanitárním sektoru." Jiří Šejnoha, CEO Roltechniku vysvětluje: "Jsme velmi potěšeni, že jsme našli nový domov v tradiční rodinné firmě. Roth má za sebou sedmdesátiletou historii a zkušenost. Je důležitým hráčem na Evropském sanitárním a topenářském trhu. Tato konstelace se jeví jako ideální jak pro management tak pro zaměstnance a slibuje stabilitu, růst a dobrou budoucnost pro společnost Roltechnik." Kontakt: ROLTECHNIK a.s. Třebařov 160, 569 33, Česká republika tel.: +420 461 324 301 www.roltechnik.cz Press contact: Šejnoha Petr tel.: +420 461 353 627 e-mail: p.sejnoha@roltechnik.cz Reprinting free. Two copies requested. ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.