Prodejní akce: Oslavte s Weber 25 let v České republice

Datum: 06.06.2016
Praha 6. června (PROTEXT) - V rámci oslav výročí 25 let na českém trhu Weber spouští časově omezenou prodejní akci na vybrané stavební materiály. V termínu 6. června - 15. července při objednání jedné palety nakupující získá šest piv Gambrinus Originál 10° v plechu 0,5...
Praha 6. června (PROTEXT) - V rámci oslav výročí 25 let na českém trhu Weber spouští časově omezenou prodejní akci na vybrané stavební materiály. V termínu 6. června - 15. července při objednání jedné palety nakupující získá šest piv Gambrinus Originál 10° v plechu 0,5 l. Akční výrobky: - lepicí a stěrkový tmel do zateplovacích systémů weber.therm klasik - standardní lepidlo na obklady a dlažby v interiéru, třídy C1T weber.for klasik - mrazuvzdorné flexibilní lepidlo, třídy C2T S1 weber.for flex - samonivelační podlahová hmota weber.nivelit - podlahová hmota pro ruční zpracování weber.bat potěr 20 MPa - jádrová omítka pro ruční zpracování se zrnitostí 4 nebo 2 mm weber.dur klasik - zdicí malta pro ruční zpracování pro interiér i exteriér weber.mix zdicí 5 MPa - mrazuvzdorné lepidlo C2T weber.for fix 1 paleta obsahuje 42 pytlů. Bližší informace o této časově omezené akci získáte na stránkách www.weber-terranova.cz nebo u prodejce stavebních materiálů nebo žádejte u realizační firmy. Oslavujte a nakupujte materiály Weber. Něco o Weber: je dnes v České republice jedním z nejvýznamnějších dodavatelů a výrobců vysoce kvalitních fasádních a zateplovacích systémů, štukových, tepelně izolačních a sanačních omítek, nátěrů, vyrovnávacích a samonivelačních podlahových hmot, lepidel na obklady a dlažby. Nabízí komplexní škálu řešení, využívá moderní technologie, založené na nejvyšších technických požadavcích. Kontakt: Monika Ruffrová divize Weber Saint-Gobain Construction Products CZ, a.s. Radiová 3; 102 00 Praha 10 T: 272 701 137; F: 272 701 138; E: monika.ruffrova@weber-terranova.cz www.weber-terranova.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.