Jak na ochranu dřeva u dřevěných hraček

Datum: 27.04.2016

Dřevěné hračky jsou dobrou alternativou k nepřebernému množství hraček z umělých hmot a dalších syntetických materiálů. Velká část dřevěných hraček se dosud vyrábí ručně, což je určitě potěšující trend. Tyto hračky jsou pro děti velmi atraktivní a se správnou údržbou a náležitou péči vydrží po celá léta.

I dětské dřevěné hračky je potřeba pečlivě chránit, aby si zachovaly své barvy. Voskové oleje Osmo, vám takovou ochranu dřevěného povrchu hraček zajistí. Voskové oleje jsou vyrobeny a schváleny pro styk s dětmi. Jsou naprosto zdravotně nezávadné, omyvatelné a vysoce hygienické.

Chraňte dřevěné hračky dětí kvalitním voskovým olejem

Přírodní voskové oleje Osmo, jsou kvalitní ekologickou volbou pro ošetření dřevěných povrchů hraček. Hlavní součástí těchto olejů je olej slunečnicový, sojový, z bodláků a dále vosky Caurnauba, Candellila a parafín. Nenajdete v nich žádné konzervační prostředky, tudíž jsou bezpečné i při kontaktu s dětskými slinami.

I přes použití lazury na dřevo mohou dřevěné hračky a další dřevěné výrobky po aplikaci přípravku dýchat a zároveň jsou ochráněny před nečistotami. Použít voskové oleje Osmo, můžete nejen na dřevěné hračky, ale také na herní zařízení či dřevěnou podlahu v dětském pokoji.

Voskové oleje Osmo pořídíte v několika odstínech. Snadno se tak přizpůsobíte barvě hraček. Ty se stanou zdravotně nezávadné a vydrží po dlouhou dobu jako nové. Přírodní oleje Osmo dodají hračkám dokonalou ochranu a hedvábný povrch.

Hračky stačí přetřít olejem nebo houbičkou. Pokud natíráme dřevěné hračky, je vhodné zvolit oleje určené do interiéru. V případě, že se rozhodneme natřít dřevěnou houpačku, prolézačku či dřevěný zahradní domeček, pak použijte oleje určené do exteriéru. Pro nátěr extrémně namáhaných ploch, jako jsou desky pracovního stolu, pak použijte tvrdý voskový olej.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.