Ošetření povrchu dřevěných hraček

Datum: 21.04.2016

Dřevěné hračky jsou alternativou k nepřebernému množství hraček z plastů a dalších syntetických materiálů. Velká část dřevěných hraček se vyrábí ručně. Tyto hračky jsou pro děti velmi zajímavé a se správnou údržbou a náležitou péči vydrží celá léta.

Dřevěné hračky jsou alternativou k nepřebernému množství hraček z plastů a dalších syntetických materiálů. Velká část dřevěných hraček se vyrábí ručně. Tyto hračky jsou pro děti velmi zajímavé a se správnou údržbou a náležitou péči vydrží celá léta.

I dětské dřevěné hračky je potřeba pečlivě udržovat, aby si zachovaly své barvy. Voskové oleje Osmo, umožní ochranu hraček. Tyto oleje jsou vyrobeny a schváleny pro styk s dětmi. Jsou naprosto zdravotně nezávadné, omyvatelné a vysoce hygienické. Lakem ošetřovali dřevěné hračky už staří Římané a Egypťané.

Chraňte hračky a herní zařízení dětí kvalitním olejem

Přírodní oleje Osmo, jsou kvalitní ekologickou volbou pro ošetření dřevěných povrchů. Hlavní složkou těchto olejů je olej slunečnicový, sojový, z bodláků a dále vosky Caurnauba, Candellila a parafín. Rovněž neobsahují žádné konzervační prostředky, tudíž jsou bezpečné i při kontaktu s dětskými slinami.

I přes použití lazury na dřevo mohou dřevěné hračky a další výrobky ze dřeva po aplikaci přípravku dýchat a zároveň jsou chráněny před nečistotami. Využít voskové oleje Osmo, můžete nejen na dřevěné hračky, ale také na herní zařízení, dřevěnou podlahu v dětském pokoji.

Voskové oleje pořídíte v několika odstínech. Snadno se tak přizpůsobíte barvě hraček. Ty se stanou zdravotně nezávadné a vydrží dlouhou dobu jako nové. Přírodní oleje dodají hračkám dokonalou ochranu.

Hračky stačí natřít olejem nebo houbičkou. Pokud natíráme hračky, je vhodné zvolit oleje určené do interiéru. V případě, že se rozhodneme natřít dřevěnou houpačku, prolézačku či zahradní domeček, pak použijte oleje určené do exteriéru. Pro nátěr hodně namáhaných ploch, jako jsou desky pracovního stolu, pak použijte tvrdý voskový olej.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.