EVROmat změnil majitele a vyplácí rekordní dividendu

Datum: 06.04.2016
Praha 6. dubna (PROTEXT) - EVROmat a.s., největší výrobce klempířských prvků v ČR se sídlem v Ústí nad Labem, vyplatí svým akcionářům dividendu ve výši téměř 270 milionů korun. Rozhodla o tom 29. března valná hromada společnosti. EVROmat přešel prodejem 100% majetkového...
Praha 6. dubna (PROTEXT) - EVROmat a.s., největší výrobce klempířských prvků v ČR se sídlem v Ústí nad Labem, vyplatí svým akcionářům dividendu ve výši téměř 270 milionů korun. Rozhodla o tom 29. března valná hromada společnosti. EVROmat přešel prodejem 100% majetkového podílu dne 22. února tohoto roku do rukou akciové společnosti FRANCO DE POISD'EAU & CIE. "EVROmat vnímáme jako příležitost k dalšímu růstu naší skupiny firem," říká majitel a předseda dozorčí rady FRANCA, ing. František Pivoda. Vedením firmy byl pověřen nový předseda představenstva, ing. Vít Hroch, dříve působící jako např. GŘ Spolku pro chemickou a hutní výrobu a.s., Motorpalu a.s. a ředitel a člen představenstva dalších firem. EVROmat má v současnosti 10 prodejních poboček a objem prodeje okolo 750 milionů Kč. "Chceme využít všech potenciálů, které v současné době jak na trhu, tak i uvnitř firmy vidíme. Naším záměrem je růst, zvětšit náš podíl na trhu, posílit export, rozvinout e-shop a další moderní formy prodeje," představuje v kostce záměry nového vedení ing. Vít Hroch. Kontakt: http://www.evromat.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.