Restrukturalizace skupiny Geosan

Datum: 01.10.2015
Praha 1. října (PROTEXT) - V návaznosti na dohodu akcionářů společnosti GEOSAN STAVEBNÍ a. s. (dříve GEOSAN GROUP a. s.) byla ke dni 1. října 2015 provedena restrukturalizace skupiny GEOSAN. Počínaje tímto dnem budou vedle sebe dále působit dvě společnosti, a to společnost...
Praha 1. října (PROTEXT) - V návaznosti na dohodu akcionářů společnosti GEOSAN STAVEBNÍ a. s. (dříve GEOSAN GROUP a. s.) byla ke dni 1. října 2015 provedena restrukturalizace skupiny GEOSAN. Počínaje tímto dnem budou vedle sebe dále působit dvě společnosti, a to společnost GEOSAN STAVEBNÍ a. s. a společnost GEOSAN GROUP a. s. Akcionáři společnosti GEOSAN STAVEBNÍ a. s. jsou i nadále stávající zahraniční akcionáři, zatímco jediným akcionářem společnosti GEOSAN GROUP a. s. je společnost GEOSAN INVESTIČNÍ a. s. Jediným akcionářem společnosti GEOSAN INVESTIČNÍ a. s. je pan Luděk Kostka, který je současně též jediným členem představenstva a generálním ředitelem společnosti GEOSAN GROUP a. s. "K restrukturalizaci jsme přistoupili hlavně kvůli odlišným představám dosavadních akcionářů o realizaci některých projektů," vysvětlil pan Luděk Kostka, člen představenstva a generální ředitel společnosti GEOSAN GROUP a. s. "Dohodli jsme se proto, že budoucí aktivity budou realizovat dvě společnosti, které budou řízeny samostatně. Spolupráce společnosti GEOSAN GROUP a. s. s investory, subdodavateli a dalšími obchodními partnery pochopitelně bude nadále pokračovat stejně jako dosud," dodal pan Kostka. Skupina GEOSAN působí na českém trhu od roku 1991 a zabývá se mimo jiné stavebnictvím, ekologickými sanacemi a developmentem. Kontakt: GEOSAN GROUP a. s. Vlasta Končelová public relations manager U Průhonu 1516/32, 170 00 Praha 7 tel.: +420 246 006 800 mobil: +420 607 884 590
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.