LEXXUS: Jižní Louky jsou zkolaudované

Datum: 22.07.2015
Praha 22. července (PROTEXT) - Ať už jako investice či jako ideální lokalita pro vlastní bydlení, pozemky Jižní Louky ve Zbuzanech jsou jedinečným místem pro stavbu vysněného domova nedaleko od Prahy. 65% pozemků je již prodáno realitní kanceláří LEXXUS. Bydlení poblíž...
Praha 22. července (PROTEXT) - Ať už jako investice či jako ideální lokalita pro vlastní bydlení, pozemky Jižní Louky ve Zbuzanech jsou jedinečným místem pro stavbu vysněného domova nedaleko od Prahy. 65% pozemků je již prodáno realitní kanceláří LEXXUS. Bydlení poblíž Prahy zpravidla obnáší koupi již hotového bytu, přestože mnoho klientů sní o svém vlastním projektu, ať už stavbou svépomocí či objednáním některého z typizovaných domů. Pak může být nejsložitější otázkou, kde sehnat krásný pozemek, který bude nedaleko přírody a zároveň v dostupné vzdálenosti do centra Prahy. Projekt a pozemky Jižní Louky jsou ideální především pro rodiny s dětmi, které nechtějí kompromis v podobě bytu, kde není možnost mít vlastní zahradu. Navíc se v obci nachází dětské hřiště a kvalitní mateřská školka, takže budou mít noví obyvatelé hned o dvě starosti méně. Lokalitu ocení také milovníci přírody a aktivního odpočinku díky nedaleké CHKO Český Kras. Propracovaný architektonický projekt nepočítá pouze se zástavbou, která staví dům za domem, ale propojuje jednotlivé pozemky tak, aby vznikl příjemný komplex sousedské sounáležitosti, který bude respektovat soukromí, ale zároveň umožní i snadnou socializaci v rámci všech obyvatel Zbuzan. Všechny pozemky jsou kompletně zasíťovány (přípojky na vodovod, kanalizaci, plyn, elektřinu a internet). Mezi pozemky vedou i dostatečně široké ulice osázené stromy, které navazují na přilehlý park. I páry bez dětí lokalitu ocení díky svému klidnému umístění a zároveň výbornému spojení s Prahou pomocí městské hromadné dopravy či vlaku, který zajišťuje rychlé spojení s centrem Prahy, V případě auta mohou klienti využít rychlé napojení na městský okruh EXIT Ořech nebo Jinočany. LEXXUS, a.s. je realitní kancelář, která patří již přes 20 let k nejvýznamnějším kancelářím v Praze a jejím okolí. Zaměřuje se na exkluzivní prodej největšího portfolia novostaveb a developerských projektů. Dále zprostředkovává prodej a pronájem starších a nových bytů, rodinných domů a pozemků převážně v Praze a okolí. Lexxus je oblíbenou volbou náročných klientů požadujících vysokou kvalitu služeb. Pod značkou Lexxus Norton zajišťuje prodej a pronájem výhradně luxusních nemovitostí na nejlepších adresách v Praze. Kontakt Mgr. Denisa Višňovská Partner LEXXUS Email: pr@lexxus.cz Telefon: +420 221 111 999 www.lexxus.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.