Realitní kancelář LEXXUS zahájila prodej nových bytů v atraktivní lokalitě na Cibulce v Praze 5

Datum: 29.06.2015
Praha 29. června (PROTEXT) - Společnost LEXXUS aktuálně uvádí do prodeje byty obklopené zelení v atraktivní rezidenční lokalitě Cibulka v Praze 5 s názvem Rodinné bydlení na Cibulce. K dispozici jsou byty o velikosti 2+kk až 4+kk. Cena bytů se pohybuje kolem 60 tisíc korun za metr...
Praha 29. června (PROTEXT) - Společnost LEXXUS aktuálně uvádí do prodeje byty obklopené zelení v atraktivní rezidenční lokalitě Cibulka v Praze 5 s názvem Rodinné bydlení na Cibulce. K dispozici jsou byty o velikosti 2+kk až 4+kk. Cena bytů se pohybuje kolem 60 tisíc korun za metr čtvereční. Projekt je vhodný především pro rodiny s dětmi a seniory. Těm nabídne zeleň, čisté a klidné prostředí pro volný čas i sport, to vše jen pár minut od centra města. Bydlení Na Cibulce představuje 50 bytů situovaných ve dvou objektech. Ty v přízemí mají na své jižní straně zahrádky. Ve vyšších patrech jsou byty orientovány na Prahu a mají krásný výhled. V těsném sousedství projektu se nachází lesopark Cibulka, na který navazuje golfové hřiště Motol. K dispozici jsou cyklostezky nebo tenisové kurty. Do centra je to pár minut, a nezáleží na tom, zda pojedete MHD nebo autem. K dispozici jsou byty velikosti 2+kk i 3+kk. Pro ty, kdo potřebují dostatek prostoru pro svou rodinu je připraveno 11 bytů 4+kk. Byty jsou situované ve dvou objektech spojených podzemními garážemi. Ke každému bytu patří sklepní kóje a podzemní parkovací stání. Ve spolupráci se společností Hypoasistent jsou pro klienty připraveny zajímavé podmínky pro hypoteční financování včetně prodloužené doby fixace současných nízkých úrokových sazeb. O realitní společnosti LEXXUS Realitní kancelář LEXXUS nabízí širokou nabídku starších a nových bytů, novostaveb v developerských projektech, rodinných domů a pozemků v Praze a okolí. Patří více než dvě desítky let k nejvýznamnějším realitním kancelářím v Praze. Lexxus je oblíbenou volbou náročných klientů požadujících vysokou kvalitu služeb a nabídky za výbornou cenu. V portfoliu společnosti jsou nové rezidenční projekty, nové byty a domy, second hand novostavby, rodinné domy na prodej i luxusní nemovitosti k prodeji či pronájmu. Pod značkou Lexxus Norton zajišťuje prodej či pronájem výhradně luxusních, nadstandardních, a zejména rezidenčních nemovitostí v nejlepších lokalitách Prahy a okolí. Kontakt Mgr. Denisa Višňovská Partner LEXXUS Email: pr@lexxus.cz Telefon: +420 221 111 999 www.lexxus.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.