LEXXUS - Tulipa Třebešín má stavební povolení

Datum: 15.06.2015
Praha 15. června (PROTEXT) - Celkem 183 moderních bytů ve dvou bytových domech, to je rezidenční projekt Tulipa Třebešín, nacházející se na Praze 3 ve staré zástavbě Třebešína – v lokalitě mezi Strašnicemi a Malešicemi. Komfortní bydlení obklopené zelení získává na atraktivitě...
Praha 15. června (PROTEXT) - Celkem 183 moderních bytů ve dvou bytových domech, to je rezidenční projekt Tulipa Třebešín, nacházející se na Praze 3 ve staré zástavbě Třebešína – v lokalitě mezi Strašnicemi a Malešicemi. Komfortní bydlení obklopené zelení získává na atraktivitě také díky plánovanému vybudování mateřské školky a lokálního obchodního centra. O byty, které dostaly zelenou v podobě stavebního povolení, je velký zájem, svědčí o tom již 35 % prodaných bytů společností LEXXUS a množství dalších klientů, které se o budoucí byty zajímají. Díky 3D animačnímu modelu si klienti mohou projekt, který je ve výstavbě prohlédnout z různých perspektiv z komfortu prodejní kanceláře. Prodejní kancelář LEXXUS je umístěna přímo na pozemku projektu. Klienti zde od agentů společnosti LEXXUS získají veškeré informace a podklady k pořízení ideálního bydlení dle individuálních představ každého zákazníka. K dispozici budou byty různých typů a velikostí od 1+kk až do 4+kk včetně balkonu či terasy, parkovacího stání a sklepu, některé dokonce s možností předzahrádky. Ideální pro singles, rodiny s dětmi, ale i seniory. Zákazníky si projekt Tulipa Třebešín získává zejména svojí ideální polohou - kde 15 min. od centra města v zeleni a v atraktivní městské části Třebešín vzniká moderní bydlení, které nabízí vše pro rodiny i jednotlivce. V docházkové vzdálenosti je k dispozici rozsáhlý Malešický park či park Habrovka, tenisové kurty, školky a škola, zdravotní středisko a další občanská vybavenost. Na pozemku již byly zahájeny stavební práce – aktuálně probíhá čištění pozemku, přípravné práce a bourání starých hal. Developer plánuje dokončení projektu na jaro roku 2017. O společnosti LEXXUS, a.s. LEXXUS, a.s. je realitní kancelář, která patří již přes 20 let k nejvýznamnějším kancelářím v Praze a jejím okolí. Zaměřuje se na exkluzivní prodej největšího portfolia novostaveb a developerských projektů. Dále zprostředkovává prodej a pronájem starších a nových bytů, rodinných domů a pozemků převážně v Praze a okolí. Lexxus je oblíbenou volbou náročných klientů požadujících vysokou kvalitu služeb. Pod značkou Lexxus Norton zajišťuje prodej a pronájem výhradně luxusních nemovitostí na nejlepších adresách v Praze. Kontakt Mgr. Denisa Višňovská Partner LEXXUS Email: pr@lexxus.cz Telefon: +420 221 111 999 www.lexxus.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.