Realitní kancelář LEXXUS představuje Zelený Zličín

Datum: 25.05.2015
Praha 25. května (PROTEXT) - Zelený Zličín je nový developerský projekt v atraktivní lokalitě na Praze 5. Na výběr je velké množství variací bytů v klidném prostředí s výbornou dopravní dostupností do centra a veškerou občanskou vybaveností v místě. Nyní navíc s možností...
Praha 25. května (PROTEXT) - Zelený Zličín je nový developerský projekt v atraktivní lokalitě na Praze 5. Na výběr je velké množství variací bytů v klidném prostředí s výbornou dopravní dostupností do centra a veškerou občanskou vybaveností v místě. Nyní navíc s možností získat akční cenu. Nový projekt Zelený Zličín na Praze 5 se skládá z 11 bytových objektů, které jsou usazeny v klidném a vizuálně uzavřeném areálu plném zeleně, s dětským hřištěm a relaxačními plochami. Klienti se mohou nechat inspirovat bydlením, které změní jejich život. Makléři z realitní kanceláře LEXXUS rádi pomohou s výběrem a koupí bytu 2+kk, 3+kk nebo 4+kk, které jsou designovány architekty moderně a zároveň prakticky. Kromě různých dispozic jsou v nabídce také byty se zahrádkou nebo prostornou terasou s otevřeným výhledem. Samozřejmostí je také parkovací stání a prostorné sklípky v suterénu každé budovy, vybere si opravdu každý. „Výhodou lokality Prahy 5 je především dostupnost veškeré občanské vybavenosti. Pouhých několik kroků od objektu je pošta, městský úřad a knihovna,“ chválí místní infrastrukturu Denisa Višňovská, partner LEXXUS. „Pouze 5 minut navíc dovede nové uživatele bydlení do lékárny, zdravotnického zařízení, mateřské školky a základní školy. Vše, co budou potřebovat. Pro komfortní nakupování zase ocení Hypermarket Globus, nákupní středisko Metropole Zličín a velmi oblíbený obchod IKEA. Pokud touží po ruchu centra, za 5 minut se autobusem či pěšky dostanou přímo na linku stanice metra B (Zličín). Atraktivní lokalita v Praze je výhodná pro rodiny s dětmi, ale i pro jednotlivce, kteří vědí, že kvalitní bydlení je perfektní investicí do budoucna,“ dodává. Projekt Zelený Zličín dává zelenou bydlení v krásné lokalitě, bydlení blíž přírodě a zároveň nedaleko všech výhod bydlení u centra Prahy. O společnosti LEXXUS, a.s. LEXXUS, a.s. je realitní kancelář, která patří již přes 20 let k nejvýznamnějším kancelářím v Praze a jejím okolí. Zaměřuje se na exkluzivní prodej největšího portfolia novostaveb a developerských projektů. Dále zprostředkovává prodej a pronájem starších a nových bytů, rodinných domů a pozemků převážně v Praze a okolí. Lexxus je oblíbenou volbou náročných klientů požadujících vysokou kvalitu služeb. Pod značkou Lexxus Norton zajišťuje prodej a pronájem výhradně luxusních nemovitostí na nejlepších adresách v Praze. Kontakt Mgr. Denisa Višňovská Partner LEXXUS Email: pr@lexxus.cz Telefon: +420 221 111 999 www.lexxus.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.