Poptávkám po kancelářích kraluje Praha 1

Datum: 05.05.2015
Praha 5. května (PROTEXT) - Kancelare.cz odhaluje informace o počtu, velikosti a struktuře poptávek po kancelářských prostorách v Praze, Brně a Ostravě Analýza poptávek po volných kancelářských prostorách opět ukazuje dominanci Prahy 1, která přitáhla až 18 % všech evidovaných...
Praha 5. května (PROTEXT) - Kancelare.cz odhaluje informace o počtu, velikosti a struktuře poptávek po kancelářských prostorách v Praze, Brně a Ostravě Analýza poptávek po volných kancelářských prostorách opět ukazuje dominanci Prahy 1, která přitáhla až 18 % všech evidovaných poptávek v hlavním městě. V Brně stoupla poptávka ze strany firem s 5 až 10 zaměstnanci a v Ostravě naopak posílila množina firem do 5 zaměstnanců, z 51 % na 66 %. Praha Podíl poptávek podle městských částí Praha 1 si zachovala svou pozici z minulého čtvrtletí na úrovni 26 %. Ze šestnácti procent na osmnáct. To je nárůst podílu poptávek ve druhé nejoblíbenější městské části, v Praze 4. Podíl poptávek v jednotlivých městských částech zůstává stabilizován. Mírný nárůst zaznamenal portál Kancelare.cz v městské části Praha 5, a to ze 13 % na 17 %. Poptávka podle velikosti firem (počtu zaměstnanců) "Poptávka ze strany malých firem je stále dominantní. V 1. čtvrtletí letošního roku je na úrovni 57 %. Téměř o polovinu méně poptávek evidujeme ze strany firem z 5 - 10 zaměstnanci, a to na úrovni 30 %,“ hodnotí situaci Robert Čambal, výkonný ředitel portálu Kancelare.cz. Brno Poptávka podle velikosti firem (počtu zaměstnanců) Poptávka ze strany firem s 5 až 10 zaměstnanci je stále stoupající. Z 28 % v minulém čtvrtletí se dostala na úroveň 34 %. Rovněž pokles u firem do 5 zaměstnanců pokračuje. Aktuálně je na úrovni 35 %. „Propad jsme zaznamenali při firmách ze segmentu společností s 10 - 20 zaměstnanci. Z 20 % (4. čtvrtletí 2014) klesli v sledovaném 1. čtvrtletí na 9 %,“ uvádí R. Čambal. Ostrava Poptávka podle velikosti firem (počtu zaměstnanců) Pohyby na trhu zaznamenal portál Kancelare.cz taky v Ostravě. Ukazovatel poptávek podle velikosti firem má nejvyšší hodnotu při firmách do 5 zaměstnanců, a to především díky nárůstu z 51 % na 66 %. Naopak mezikvartální pokles vidět u firem s 10 až 20 pracovníky, konkrétně z 23 % na 14 %. O portálu Kancelare.cz: Kancelare.cz je centrální databáze volných kanceláří a skladů, jejímž cílem je zjednodušit a zpřehlednit proces výběru prostor. Základním cílem je zobrazovat jen aktuální kancelářské a skladové prostory a žádné vícenásobné nabídky téže nemovitosti, díky čemuž získává návštěvník portálu dokonalý přehled. Pro klienty v České republice a na Slovensku od začátku roku 2012 zajistily Kancelare.cz a Kancelarie.sk přes 29 000 písemných poptávek. Více informací naleznete na http://www.kancelare.cz. Kontakt: Robert Čambal výkonný ředitel Kancelare.cz Mobil: +420 2 72 048 481 e-mail: rcambal@kancelare.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu s grafy, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.