RE/MAX Europe: 61 procent Evropanů bydlí ve vlastním

Datum: 30.03.2015
Vídeň 30. března (PROTEXT/ots) - Evropané utratí 40% svého příjmu za bydlení a myslí si, že bydlení bude ještě dražší. Šest z deseti lidí žije v domácnosti se svým partnerem, zatímco 39% žijí v domácnosti s jedním nebo vice dětmi. Toto jsou výsledky nedávného průzkumu,...
Vídeň 30. března (PROTEXT/ots) - Evropané utratí 40% svého příjmu za bydlení a myslí si, že bydlení bude ještě dražší. Šest z deseti lidí žije v domácnosti se svým partnerem, zatímco 39% žijí v domácnosti s jedním nebo vice dětmi. Toto jsou výsledky nedávného průzkumu, který provedla firma RE/MAX Europe, evropská jednička na poli realitních kanceláří a nejrychleji rostoucí franšízová realitní síť v Evropě. Reprezentativní studie, která zkoumala situaci v oblasti bydlení a životních nákladů a kterou firma RE/MAX Europe provedla v 16 evropských zemích, ukazuje, že 61 % Evropanů bydlí ve vlastním. Více než jedna třetina z 8 tisíc Evropanů, kteří se průzkumu zúčastnili, uvedla, že žijí ve vlastním domě, zatímco 25% bydlí ve vlastním bytě. Nejvíce lidí vlastní své bydlení ve Velké Británii, Nizozemí a Itálii. Naproti tomu lidé ve Švýcarsku, Německu a Rakousku si raději své bydlení pronajímají. Za bydlení lidé průměrně utratí 40% svého čistého příjmu. Největší rozdíly najdeme v Evropě v tom, s kým lidé bydlí. Většina Evropanů žije se svým partnerem, dětmi nebo svými rodiči. To platí zejména pro Švédsko, Německo, Rakousko a Švýcarsko. Na Slovensku a v Turecku žije v domácnosti samo méně než 5% respondentů. Průměrně by Evropané rádi za bydlení utratili maximálně 40% jejich čistého příjmu. Vypadá to tedy, že Evropané již dosáhly svého limitu, co se týče výdajů na domácnost. Ovšem při podrobnější analýze výsledků průzkumu se ukazuje, že Evropané by byli ochotni zaplatit za bydlení ještě o něco více, pokud by na oplátku získali lepší životní podmínky. Křížový odkaz: Fotografie si můžete zdarma stáhnout prostřednictvím agentury epa european pressphoto na webové stránce: http://www.epa.eu Další podrobnosti a infografiku najdete na webové stránce www.at-home-in-europe.eu Křížový odkaz: graf je k dispozici na stránkách epa european pressphoto agency (http://www.epa.eu) Sebastian Troll Ředitel marketingu M+ 436769361366 Esebastian.troll@remax.eu T+ 4312697372-229 F+ 4312697372-200
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.