Chcete bydlet stylově? Vyberte si, jakým směrem se vydat

Datum: 01.12.2014
Praha 1. prosince (PROTEXT) - Mnoho lidí při snaze vybavit si interiér tápe. Líbí se jim styl Provence, ale zároveň nedají dopustit na čistý minimalismus. Mnohdy to pak vypadá jak v krámě s vetešnictvím, a to jen proto, že se nedokážou rozhodnout, který styl se jim líbí nejvíce....
Praha 1. prosince (PROTEXT) - Mnoho lidí při snaze vybavit si interiér tápe. Líbí se jim styl Provence, ale zároveň nedají dopustit na čistý minimalismus. Mnohdy to pak vypadá jak v krámě s vetešnictvím, a to jen proto, že se nedokážou rozhodnout, který styl se jim líbí nejvíce. Styl vlastně není to nejdůležitější pro co se rozhodnout, je to spíš o tom, zda umíte kombinovat nejrůznější nábytek tak, aby dával smysl a komplexně to vypadalo hezky. V současnosti nejoblíbenější styly Skandinávský styl. Jednoduchost, čistota a střídmost. To jsou tři hlavní témata skandinávského stylu. Setkáte se většinou se světlým interiérem doplněným o výrazné prvky. Tento styl se vyznačuje ostrými tvary a striktně daným uspořádáním. Vše má přesné úhly, nejlépe pravé, nic nestojí tam, kde by to mohlo překáže. Veškerý nábytek je vybírán tak, aby byl co nejestetičtější a nejjednodušší. V tomto typu interiéru můžete mít snadno pocit nemocniční čistoty, ale i takový styl se dá příjemně skombinovat, abyste si zde připadali útulně. Provence styl. Fialová, žluta, modré dřevo, všude levandule a zdobnost. Na rozdíl od skandinávského stylu je Provence jeho pravým opakem. Množství barev, které připomínají léto, teplo a domov je pro Provence styl dominantní. Stejně jako nábytek, který se snaží tvářit, co nejvíce staře. Komody, šatní skříně ale i židle. To vše musí, co nejvíce evokovat starobylost a ošuntělost. Přitom zahalené do příjemné vůně levandulí. Tento interiér je záludný, nelze ho přeplácat moc. Musíte odhadnout míru doplňků, což je v závěru asi nejsložitější. Styl ala umění. Velice oblíbený je i interiér, kde se jeho majitelé snaží vecpat nejrůznější barevné variace pohovek a koberců, kopie i originály obrazů od nejrůznějších malířů a tvářit se, co nejvíce v pohodě a jako praví umělci. Tento typ interiéru je spíše o póze, a právě proto je tak složité zkombinovat prvky. Nesmí to totiž vypadat nahodile, ani přehnaně strojeně. Tento interiér musí být přirozeně inspirativní. KONTAKT: nabytek-elegance.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.