Online konfigurátor GROHE BestMatch™ pomáhá nalézt dokonalou kombinaci umyvadla a vodovodní baterie

Datum: 27.11.2014
DÜSSELDORF (Něměcko) 27. listopadu (PROTEXT/PRNewswire) - Když dojde na volbu umyvadla a vodovodní baterie, stojí člověk před téměř nekonečnými možnostmi kombinací. Který kohoutek však bude vypadat skutečně nejlépe se kterým umyvadlem? Jakou zvolit výšku a jaký úhel kohoutku,...
DÜSSELDORF (Něměcko) 27. listopadu (PROTEXT/PRNewswire) - Když dojde na volbu umyvadla a vodovodní baterie, stojí člověk před téměř nekonečnými možnostmi kombinací. Který kohoutek však bude vypadat skutečně nejlépe se kterým umyvadlem? Jakou zvolit výšku a jaký úhel kohoutku, když už je umyvadlo vybráno? Odpovědi na tyto i mnohé další otázky dává naše nová aplikace: GROHE BestMatch™. Tomuto jedinečnému online konfigurátoru postačí jen pár kliknutí a vyhledá tu nejvhodnější kombinaci umyvadla a vodovodní baterie tak, aby celkový vzhled působil velmi příjemně, použití bylo co nejvíce pohodlné a také voda tekla naprosto bezvadně. Další informace vám zajistí naše multimediální tiskové zprávy na: http://www.multivu.com/players/English/72762594-grohe-bestmatch-washbasin-faucet/ Aby byla online aplikace GROHE BestMatch™ našim zákazníkům co nejvíce prospěšná, instalovali jsme v laboratořích GROHE rozmanité řady vodovodních baterií na moderní série umyvadel různých výrobců a podrobili je důkladnému testování. Cílem těchto testů je ověřit, zda nebude po otevření kohoutku a během mytí rukou voda stříkat, kolik volného prostoru zůstane mezi kohoutkem a umyvadlem a bude-li mytí dostatečně pohodlné. Hodnotí se také estetický dojem dané kombinace. Paul Flowers, vicepresident Designu GROHE, osobně vybíral, jaký kohoutek ke kterému umyvadlu ideálně esteticky sladit. Přes 3.000 kombinací již bylo v laboratořích GROHE vyzkoušeno a další budou následovat. Jak aplikace GROHE BestMatch™ prakticky funguje? Uživatel si vybere vodovodní baterii, či umyvadlo. Může použít různé filtry (například styl, typ výrobku a způsob instalace) a postupně tak nabídku zužovat. Ovládání je velmi jednoduché a přímočaré, lze využít okénko pro vyhledávání a další pomůcky, které zajišťují bleskovou orientaci a jež pomohou zákazníkovi správně se rozhodnout. S touto aplikací je hledání dokonalého řešení pro koupelnu hračka. GROHE BestMatch™ vyhledá tu nejlepší kombinaci pro jakoukoliv koupelnu. Kontakt pro média: Limelight PR, Barbora Martinovic, Saveljevova 1632/24, 140 00 Praha 4 Tel. +420 604 185 774 E-mail: barbora.martinovic@limelight.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.