Proč využít služby makléře kupujícího?

Datum: 13.11.2014
Praha 13. listopadu (PROTEXT) - Koupit nemovitost může být pro laika velmi rizikovou záležitostí. I v tomto oboru existuje mnoho podvodníků, kteří využívají neznalost lidí a snaží se na ní vytěžit maximum. Prodávají nemovitost ve špatném stavu za vysoké ceny a množí se i...
Praha 13. listopadu (PROTEXT) - Koupit nemovitost může být pro laika velmi rizikovou záležitostí. I v tomto oboru existuje mnoho podvodníků, kteří využívají neznalost lidí a snaží se na ní vytěžit maximum. Prodávají nemovitost ve špatném stavu za vysoké ceny a množí se i případy, kdy podvodník prodá byt či dům aniž by byl jeho majitelem. Důvěřivcům se tak může nákup řádně zkomplikovat. Jedinou možností, jak se proti takovému jednání ubránit je, spolehnout se na služby makléře kupujícího. V čem je spolupráce výhodná? Makléř je jistotou výhodné a bezproblémové koupě Makléř kupujícího je jedinou osobou, která může pomoci ve všech fázích koupě nemovitosti, a to samozřejmě ve prospěch kupujícího. Je zárukou, že zájemce koupí nemovitost bez skrytých vad a bez komplikací. Právní pomoc, zjištění reálného stavu i vyjednání ceny Náplní práce makléře kupujícího je prověřit nemovitost ze všech stran. V první řadě se makléř zaměří na právní stránku. Zjistí majetkové poměry – zaměří se na to, zda se na nemovitost váží věčná břemen či exekuce a prověří, kdo je oprávněn objekt prodat. V další fázi makléř prověřuje reálný stav domu či bytu. V tomto případě zjišťuje reálný stav objektu a snaží se odhalit případné stavební vady. Kontroluje vše, co je potřeba – například stav topení i všech rozvodů, omítky, podlahy, okna atd. Na základě zjištěných informací makléř provede analýzu reálné ceny nemovitosti. Pokud zjistí, že cena je vyšší než reálný stav, může se pokusit vyjednat slevu. V další fázi makléř poskytne kupujícímu veškerý právní servis. Postará se o vytvoření smluv a také bude dohlížet na celý proces převodu nemovitosti na nového vlastníka. Každý kupující má díky této jedinečné službě možnost získat jistotu, že se při koupit nemovitosti nestane obětí podvodníka. Službu v České republice nabízí společnost Musil Reality a více informací je možné najít na musilreality.cz KONTAKT: musilreality.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.