TESPO: Naším cílem je vaše kvalitní bydlení

Datum: 03.11.2014
Praha 3. listopadu (PROTEXT) - Stavební firma Tespo sdružení podnikatelů se zaměřuje na stavbu nízkoenergetických dřevostaveb. Cílem firmy je poskytnout maximálně kvalitní bydlení za dostupné ceny. Dřevostavby se u nás v současné době staví daleko častěji než dříve....
Praha 3. listopadu (PROTEXT) - Stavební firma Tespo sdružení podnikatelů se zaměřuje na stavbu nízkoenergetických dřevostaveb. Cílem firmy je poskytnout maximálně kvalitní bydlení za dostupné ceny. Dřevostavby se u nás v současné době staví daleko častěji než dříve. Stále větší obliba u lidí má své důvody. „Naše dřevostavby šetří svým majitelům spotřebu energií, jejich provoz je tak šetrný k životnímu prostředí, navíc za použití moderních materiálů i architektury,“ říká Jaroslav Lemberka, zástupce společnosti Tespo. Rychlost a menší energetická náročnost Předností dřevostaveb je rychlost stavby, při stejných rozměrech nabízí také větší obytný prostor oproti klasické zděné stavbě. Dřevostavby také nabízí velice tepelně dobré izolační vlastnosti a při stejné cenně menší energetickou náročnost na vytápění. „Domy stavíme ve třech variantách: hrubá stavba, hrubá stavba uzavřená, stavba na klíč,“ říká Jaroslav Lembreka. Firma Tespo funguje již od roku 2002. „Svou činnost máme zaměřenou primárně na oblast Jižních Čech, ale přijímáme zakázky i z jiných regionů. Disponujeme velkou nabídkou stavebních prací, na provedenou práci poskytujeme záruku až 6 let,“ dodává k nabídce firmy Tespo Jaroslav Lemberka. Tespo tak kromě dřevostaveb může nabídnout i střešní konstrukce, střešní krytiny, klempířské prvky a střešní okna. Firma poskytuje záruku až 6 let na provedenou práci. Copyright © 2014 RETEL GROUP s.r.o. kontakt: TESPO sdružení podnikatelů Kontaktní osoba: Jaroslav Lemberka Hlinice 18 390 02 Tábor +420 602 822 059 lemberka.j@seznam.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.