Werner Access Products UK Holdings dokončila akvizici Youngman Group

Datum: 30.10.2014
Londýn 30. října (PROTEXT/PRNewswire) - Firma Werner Access Products UK Holdings, Ltd.v pátek, 24. října 2014 oznámila, že dokončila akvizici společnosti Youngman Group Ltd. poté, co obdržela souhlas od Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže Spojeného království (Competition...
Londýn 30. října (PROTEXT/PRNewswire) - Firma Werner Access Products UK Holdings, Ltd.v pátek, 24. října 2014 oznámila, že dokončila akvizici společnosti Youngman Group Ltd. poté, co obdržela souhlas od Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže Spojeného království (Competition and Markets Authority of the UK). Youngman Group, se sídlem v Maldonu v hrabství Essex, je jedním z předních dodavatelů přístupových systémů na světě. "Tato akvizice dále posílí pozici společnosti Werner na žebříčku největších firem na světě v oblasti přístupových systémů," řekl William T. Allen, předseda představenstva. "Youngman a BoSS jsou ve Velké Británii renomované a uznávané značky v oblasti produktů a systémů pro zajištění přístupu. Sloučení firem Youngman a Werner UK nám umožní maximálně využít synergických efektů z našich výrobních provozů, oddělení výzkumu a vývoje a prodejních a marketingových sítí k tomu, abychom dále posílili pozici firmy Werner v oblasti přístupových systémů a aplikací pro stavebnictví a obchod. Tato strategická akvizice nám umožní vybudovat silnou platformu pro další expanzi na trhy v Evropě a na Středním východě." Paul Bentley, generální ředitel skupiny Youngman Group, řekl: "Youngman poskytuje stavebnímu a obchodnímu sektoru inovativní a kvalitní produkty již od roku 1926. Jsme rádi, že se stáváme součástí skupiny Werner, která sdílí stejnou filozofii co se týče prvotřídních služeb pro zákazníky, inovací a kvality produktů." O SKUPINĚ WERNERCO: WernerCo je soukromou, plně integrovanou mezinárodní skupinou výrobců a distributorů produktů určených pro šplhání do výšek, vybavení na ochranu proti pádům a vybavení a produktů pro parkování a uskladnění stavebních strojů a nákladních automobilů. Výrobní, obchodní a distribuční pobočky WernerCo se nachází v USA, Austrálii, Kanadě, Mexiku, na Filipínách, ve Vietnamu a ve Spojeném království. Mezinárodní centrála WernerCo se nachází ve švýcarském Schaffhausenu a centrála pro USA sídlí v Greenville, ve státě Pensylvánie. Další informace najdete na webových stránkách www.wernerworldwide.com. KONTAKT: Angie Maddox +1-404-996-4041 angie@seedfactorymarketing.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.