Suchá výstavba šetří čas i peníze

Datum: 17.10.2014
Česká Lípa 17. října (PROTEXT) - Pokud plánujete stavět rodinný dům, určitě zvažte možnost suché výstavby. Sádrokarton, minerální podhledy nebo sádrovláknité systémy nepotřebují žádnou vodu a vy tak rozhodně můžete ocenit výhody těchto materiálů. Patří mezi ně...
Česká Lípa 17. října (PROTEXT) - Pokud plánujete stavět rodinný dům, určitě zvažte možnost suché výstavby. Sádrokarton, minerální podhledy nebo sádrovláknité systémy nepotřebují žádnou vodu a vy tak rozhodně můžete ocenit výhody těchto materiálů. Patří mezi ně rychlá montáž nebo nízká hmotnost realizace. Celkově suchý proces vám ušetří mnoho starostí. Zděné stavby, které pracují s velkým množstvím vody, totiž mnohdy vyžadují „přemrznutí“ během zimy. U suché výstavby ale nic takového není potřeba. Suchá výstavba DRY-TECH Na suchou výstavbu se specializuje firma DRY-TECH. Jedná se o malou stavební firmu, která se zaměřuje na montáže systémů suché výstavby. Na trhu působí již od roku 2005. Téměř za 10 let své působnosti tak nasbírala mnoho cenných zkušeností, které samozřejmě předává dále svým zákazníkům. Určitě bychom neměli zapomenout zmínit, že firma DRY-TECH je držitelem certifikátů KNAUF nebo RIGIPS a osvědčení HILTI, které se pojí s montáží požárních ucpávek. V roce 2010 došlo k rozšíření nabídky služeb, a to na oblast montovaných dřevostaveb. Právě dřevostavby jsou aktuálně doménou suché výstavby. Jelikož ze dřeva si můžete postavit celý dům, a to bez nutnosti použití vody. Nemusíte se tak bát, že vám přes zimu popraská omítka a do svého domu se můžete nastěhovat ihned po jeho dokončení. Realizace interiérů Do oblasti suché výstavby patří také realizace interiérů. Zatímco hrubou stavbu bez vody leckdy nepostavíte, s interiérem se už dá celkem pohodlně pracovat. Ujasněte si nejprve představy o projektu a rozsah prací. I s touto oblastí vám v DRY-TECH rádi pomohou. Jedná se o specialisty na realizace interiérů. I na jejich webových stránkách najdete fotogalerii plnou již dokončených projektů. Zde se tak můžete inspirovat a nebo se přesvědčit o vysoké kvalitě nabízených služeb. V galerii najdete například realizované podlahy, stěrky, napínané podhledy nebo i kompletní dřevostavby. Copyright © 2014 RETEL GROUP s.r.o. Kontakt: DRY – TECH s.r.o. Moskevská 640 Česká Lípa 470 01 GSM: +420 777 021 935 e-mail: drytech@email.cz web: www.dry-tech.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.