MC Koupelny: Krok za krokem k vysněné koupelně

Datum: 17.10.2014
Brno 17. října (PROTEXT) - Pokud vás čeká rekonstrukce koupelny či budování koupelny zcela nové, obraťte se na koupelnové studio MC Koupelny Brno. Studio MC Koupelny bylo otevřeno v Brně v březnu 2011 jako specializovaná vzorková prodejna značek Ceramica Paradyż a značky...
Brno 17. října (PROTEXT) - Pokud vás čeká rekonstrukce koupelny či budování koupelny zcela nové, obraťte se na koupelnové studio MC Koupelny Brno. Studio MC Koupelny bylo otevřeno v Brně v březnu 2011 jako specializovaná vzorková prodejna značek Ceramica Paradyż a značky Sapho. „Našim cílem je poskytnout zákazníkům komplexní služby od širokého sortimentu obkladů a dlažeb v různých cenových relacích přes 3D návrhy až po realizaci koupelny na klíč. Navíc jsme jedinou značkovou prodejnou značky Ceramica Paradyż v České republice,“říká Jiří Novotný, jednatel firmy MC Koupelny Brno. MC Koupelny nabízí široký sortiment různých cenových relací a moderních designů, který uspokojí každého zákazníka. „Jedním z našich hlavních dodavatelů je například česká firma Sapho. V nabídce firmy je sortiment 50 tuzemských a téměř 100 zahraničních výrobců. Kvalita nabízeného zboží a jeho spolehlivost je zajištěna nejen důkladným výběrem výrobců, ale rovněž prostřednictvím atestů příslušných autorizovaných osob. Koupelny na klíč Při výběrů obkladů či koupelnové sanity můžete ve studiu MC Koupelny vybírat ze sortimentu značky Ceramica Paradyż, vyznamenanou řadou prestižních ocenění. „Za více než dvacet let Skupina Paradyż vytvořila konzistentní, rozpoznatelný styl. Vyznačuje se inovativními designovými výrobky, pozorností k detailu a zdokonalováním kompletních kolekcí širokou škálou obkladů, podlahových krytin a dekorativních prvků v různých formátech. To dává téměř neomezenou možnost aranžování interiérů i exteriérů. Důraz je kladen na moderní technologie – příkladem je zdobení pomocí digitálního tisku, který umožňuje dosáhnout velmi přesných konstrukčních účinků,“ vysvětluje Jiří Novotný. Odborníci z MC Koupelny Brno vám samozřejmě pomohou s dispozičním řešením vaší koupelny a připraví celkovou kalkulaci nákladů na její výstavbu či rekonstrukci. „V případě nákupu v našem koupelnovém studiu nad 10 000 Kč poskytujeme tento 3D návrh koupelny zdarma,“ říká Jiří Novotný a dodává: „Také vám sami zajistíme samotnou realizaci veškerých stavebních a instalatérských prací. Při realizaci přes naši odbornou montážní firmu navíc ušetříte 6 % na DPH.“ Copyright © 2014 RETEL GROUP s.r.o. Kontakt: MC koupelny Vídeňská 68 tel.: +420 543 212 758 639 00 Brno info@mckoupelny.cz http://www.mckoupelny.cz/
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.