Kvalitní geologické služby pro každého

Datum: 16.10.2014
Praha 16. října (PROTEXT) - Plánujete stavbu rodinného domu nebo výstavbu většího projektu? Rádi byste si nechali vyhotovit vrtanou studnu či potřebujete posoudit vliv vaší stavby na životní prostředí? Pak se určitě obraťte na zkušeného geologa, který vám nabídne své služby...
Praha 16. října (PROTEXT) - Plánujete stavbu rodinného domu nebo výstavbu většího projektu? Rádi byste si nechali vyhotovit vrtanou studnu či potřebujete posoudit vliv vaší stavby na životní prostředí? Pak se určitě obraťte na zkušeného geologa, který vám nabídne své služby a také poskytne odborné poradenství. Vybírejte nejen dle nabídky služeb, ale také podle referencí a zkušeností, které jsou v tomto oboru opravdu velmi důležité. Služby profesionálního geologa Kvalitní geologické služby může nabídnout společnost Geotrading ČR & SK, která zajišťuje profesionálních služeb celou škálu. Jedná se například o oblast nakládání s odpady, ve které pro vás zajistí zpracování provozních řádů, vedení soukromé evidence, roční hlášení, zastupování před veřejnými orgány, zapracování do stavební dokumentace nebo zpracování individuálních projektů pro vrtané a kopané studny. U této firmy máte záruku bohatých zkušeností a referencí. Spolupracuje s mnoha veřejnými institucemi, mezi které patří například městské a obecní úřady nebo vojenské lesy a statky. Podrobnější informace na téma reference najdete na oficiálních webových stránkách www.geotradingprojekty.cz, kde si služby můžete rovnou i objednat nebo navštívit galerii, která obsahuje fotografie z minulých realizovaných projektů. I zde se můžete přesvědčit, že tato firma odvádí svou práci opravdu ve špičkové kvalitě. Životní prostředí, měřičství i vrty Oblastí, na které se v Geotrading ČR & SK soustředí, je celá řada. Jedná se například o oblast životního prostředí, v rámci které si můžete nechat posoudit vliv vaší stavby, dále nechat vyhotovit hlukové a rozptylové studie, hodnocení zdravotních rizik nebo krajinného rázu. Důležitým bodem jsou rovněž plány odpadového hospodaření nebo hydrogeologické posudky. Firma pro vás zrealizuje i vrty pro tepelná čerpadla a studny nebo vytvoří základní důlní mapy či jiné účelové mapy. Jestliže hledáte kvalitního geologa s bohatými zkušenostmi, neváhejte těchto profesionálních služeb využít. Na míru se přizpůsobí všem vašim požadavkům. Copyright © 2014 RETEL GROUP s.r.o. Kontakt: GEOTRADING CZ & SK s.r.o. Kamenný Újezdec 85 Kamenný Přívoz 252 82 GSM: +420 727 854 062 e-mail: zeman@geotradingprojekty.cz web: www.geotradingprojekty.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.