Kované ploty a zábradlí ke každému rodinnému domu

Datum: 14.10.2014
Praha 14. října (PROTEXT) - Stavíte rodinný dům nebo rekonstruujete? Zapomeňte na klasický plot, který je příliš obyčejný a ne moc bezpečný, raději investujte do pěkného kovaného oplocení. To představuje nejen moderní doplněk, ale zároveň ochrání vaši nemovitost před...
Praha 14. října (PROTEXT) - Stavíte rodinný dům nebo rekonstruujete? Zapomeňte na klasický plot, který je příliš obyčejný a ne moc bezpečný, raději investujte do pěkného kovaného oplocení. To představuje nejen moderní doplněk, ale zároveň ochrání vaši nemovitost před všemi nezvanými hosty. Toto oplocení je vhodné i tehdy, když chováte psa nebo jiné zvíře, které pak nemá šanci plotem uniknout. Zakázková výroba kovaného oplocení, zábradlí, nábytku a dalších produktů Na kovovýrobu a zámečnictví se specializuje Jiří Jelínek. Navštivte jeho oficiální webové stránky www.jirijelinek-zamecnictvi.cz, na kterých se o jeho službách dozvíte více informací. Co vše vám může nabídnout? Specializuje se především na zakázkovou kovovýrobu a na další oborové služby. Například ale žárové zinkování spolu s práškovou barvou neprovádí osobně, patří však do komplexní nabídky služeb. U Jiřího Jelínka si můžete nechat vyhotovit různé kovářské výrobky, mezi které se řadí například vnitřní a venkovní kované zábradlí (to zahrnuje schodišťová i balkonová zábradlí). V současnosti jsou také velmi oblíbená ocelová schodiště různých tvarů, bezpečnostní mříže do oken nebo různé okrasné mříže do interiéru i exteriéru, dále kované špice nebo netradiční kovaný nábytek. Zde máte jistotu vysoké kvality nabízených produktů i služeb, které budou vždy na míru odpovídat vašim přáním a představám. Profesionální zámečnické služby Jiří Jelínek se dále specializuje na zámečnictví. Na vaše přání zrealizuje jakékoliv zámečnické práce. Výrobky rovněž mohou být opatřeny ozdobnými prvky. Kované produkty jsou v současnosti velmi oblíbené, jelikož podléhají aktuálním trendům a také využívají ty nejkvalitnější materiály a samozřejmě pracují s prvotřídními technologiemi. Máte zde tak jistotu profesionálně odvedené práce a toho, že vám výrobky vydrží mnoho let jako nové. Copyright © 2014 RETEL GROUP s.r.o. Kontakt: Jiří Jelínek Vítězov 86 280 02 Kolín 2 GSM: +420 602 611 969 e-mail: vodnar.j@seznam.cz web: www.jirijelinek-zamecnictvi.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.