RETORTOVÉ HOŘÁKY – levnější topná sezona

Datum: 13.10.2014
Praha 13. října (PROTEXT) - Topná sezona pomalu začíná, ráno je už celkem chladno a večery se začínají prodlužovat, takže je logické, že je chcete trávit v příjemně vytopeném domově. Jenže co vás nejdříve napadne, zvýšené ekonomické náklady na provoz domácnosti, které...
Praha 13. října (PROTEXT) - Topná sezona pomalu začíná, ráno je už celkem chladno a večery se začínají prodlužovat, takže je logické, že je chcete trávit v příjemně vytopeném domově. Jenže co vás nejdříve napadne, zvýšené ekonomické náklady na provoz domácnosti, které budete muset vložit do přípravy a hlavně čas! To věčné přikládání, hlídání aby v kotli nevyhaslo, ranní brzké vstávání, aby alespoň zbytek rodiny nevstával do zimy. Jmenuji se Petr Brož a prostřednictvím nabídky retortových hořáků vám nabízím komfort a pohodlí topné sezony. Retortový hořák je důmyslné zařízení, které se montuje do stávajícího nebo nového litinového či ocelového kotle. Je úplně jedno zda topíte uhlím, dřevem nebo koksem, s velice snadnou úpravou vložením retortového hořáku, rozhodně ušetříte nejen peníze, ale i spoustu času. Automatický provoz novou úpravou získá na velice snadném ovládání, už nemusíte pořád běhat a hlídat zda je přiloženo, ale pouze jednou za čas, nanosíte násypku palivem a vynesete popelník. Odpadá vám tak spousty práce a nepříjemného stresu, stačí, když si pokojovým termostatem nastavíte požadovanou teplotu a už můžete jen relaxovat a být pyšní na sebe, jak jste krásně zvládli tuto zimní sezónu. Retortové hořáky, cesta správným směrem Retortové hořáky EKOENERGIA představují efektivní cestu ke snížení provozních nákladů. V případě vašeho zájmu nás prosím kontaktujte, velice rádi vám pomůžeme vybrat to nejlepší řešení pro vaši situaci. Doplňkové zařízení Součástí nabídky firmy je doplňková nabídka regulačních jednotek, které řídí práci podavače a ventilátoru, samotné ventilátory, deflektory, násypky k hořákům i podstavce, které jsme vám schopni vyrobit na míru. Máte-li jakékoliv dotazy, řešíte problematiku vysokých nákladů topné sezony, kontaktujte nás na tel: Tel: +420 608 310 040, nebo na E-mail: petrbroz@retortovehoraky.cz. RETORTOVÉ HOŘÁKY – EFEKTIVNÍ ŘEŠENÍ PRO VAŠE VYTÁPĚNÍ Copyright © 2014 RETEL GROUP s.r.o.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.