NEZÁVISLÉ REALITNÍ SLUŽBY

Datum: 08.10.2014
Praha 8. října (PROTEXT) - Každý se čas od času dostane do situace, kdy řeší nějaký realitní problém. Ať už hledáte nové útočiště, potřebujete prodat dům, byt, pozemek, nebo naopak jste se rozhodli, že nejlepší relaxace po namáhavém pracovním vytížen je ve své vlastní...
Praha 8. října (PROTEXT) - Každý se čas od času dostane do situace, kdy řeší nějaký realitní problém. Ať už hledáte nové útočiště, potřebujete prodat dům, byt, pozemek, nebo naopak jste se rozhodli, že nejlepší relaxace po namáhavém pracovním vytížen je ve své vlastní chatě nebo chalupě, pouštíte se do akce, která je většině lidí zcela cizí. Máte obavy ze solidnosti majitelů objektů a respekt před velkými společnosti a možná se bojíte, že velké realitní společnosti nedostojí svých závazků a vy se stanete pouze položkou v síti mnoha dalších. Jmenuji se Petr Šimice a jsem nezávislý realitní konzultant, od velkých a neosobních realitních velikánů se odlišuji naprosto individuálním přístupem a osobním vztahem ke každému jednotlivému klientovi. V mých službách se už nemusíte bát, že se vy a vaše požadavky ztratí v mnoha jiných žádostech docela cizích lidí. Pro mně jste prioritou vy a vaše aktuální problémy, které řeším s nejvyšším možným nasazením. Můžete mne zavolat kdykoliv a já budu připraven komplexně vyřešit aktuální stav věci. V nabídce mých služeb najdete komplexní realitní služby, jako je nákup, prodej a pronájem realit a pozemků, včetně doplňkových služeb, jako jsou právní služby v oblasti zajišťování kupních smluv, rozdělení majetku, převodu majetku atd. Zajistím odhad nemovitostí pro Finanční úřad, svým klientům se postarám o profesionální služby v oblasti finančního plánování, spoření, renty a financování bydlení. Jsem schopen zprostředkovat hotovostní půjčku, včetně všech právních úkonů. Sjednám pro vás pojištění v šíři vaší aktuální situace, od pojištění domácnosti, pojištění osobního vozu, životního pojištění, přes úrazové, investiční pojištění apod., dále nabízím daňové poradenství a další služby související s bezproblémovým průběhem realitních služeb. Nabízím odbornost, léta praxe, pozitivní reference, spolehlivost v jednání a hlavně jistotu, že pokud se o vás budu starat já, zaručuji vám nejnovější a nejkomplexnější informace a služby pod jednou střechou v jedné realitní kanceláři. Jsem nezávislý osobní a realitní makléř a mou prioritou jste Vy. Máte-li jakékoliv dotazy, kontaktujte mne prosím, rád se Vám budu věnovat. Petr Šimice Nezávislý realitní konzultant Copyright © 2014 RETEL GROUP s.r.o. kontakt: Nezávislý realitní konzultant Petr Šimice Průmyslová 862 293 06 Kosmonosy web: www.reality-mb.cz e-mail.: petr.simice@reality-mb.cz tel.: 733 678 221 FB: www.facebook.com/realitymb
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.