Pergoly, altány a lavice na zakázku

Datum: 02.10.2014
Praha 2. října (PROTEXT) - Rádi byste svou zahradu doplnili pěknou lavicí, na kterou budete moci usednout se svou rodinou nebo s přáteli? Nebo toužíte po útulné pergole či po zahradním altánu, který budete moci využít na každodenní posezení v létě, na grilování a odpočinek...
Praha 2. října (PROTEXT) - Rádi byste svou zahradu doplnili pěknou lavicí, na kterou budete moci usednout se svou rodinou nebo s přáteli? Nebo toužíte po útulné pergole či po zahradním altánu, který budete moci využít na každodenní posezení v létě, na grilování a odpočinek o víkendu. Než kupovat hotovou pergolu, je určitě lepší nechat si vyrobit takovou, která bude na míru odpovídat vašim představám. Na zakázkovou výrobu pergol, altánů, lavic a dalšího dřevěného zahradního nábytku se specializuje pilařská výroba Jiřího Havla. Sortiment služeb je opravdu široký. Kromě zakázkové výroby si zde můžete například objednat stavební řezivo nebo palivové dřevo, se kterým snáze přečkáte chladnější měsíce roku. Firma se dále specializuje také na pořez kulatin, broušení pilových kotoučů nebo na hoblování a frézování dřeva. Pergola i altán jsou ozdobou každé zahrady Pokud si chcete vytvořit pěkné a útulné venkovní posezení, je pergola ideální volbou. V zahradě může stát samostatně nebo být umístěna přímo v návaznosti na váš domek a zastávat tak funkci terasy. Do pergoly, která bude zhotovena dle vašich individuálních přání, se určitě vyplatí investovat. Navíc když si ji necháte sami vyrobit, možná vám vyjde i o něco levněji, než pokud byste ji zakoupili přímo v obchodě a jen si ji doma sestavili. Můžete si vybrat barvu, tvar a nechat si do ní vyhotovit i různé vychytávky. Dřevo je kvalitní a odolný materiál, a tak i dřevěná pergola dosahuje poměrně dlouhé životnosti i přesto, že na ni prší, taje na ní sníh a je vystavena i dalším vlivům přírody. Prodej stavebního řeziva a palivového dřeva Dřevostavby jsou v současnosti velmi oblíbené. Jestliže chcete takový dům stavět, budete potřebovat značné množství dřeva. U Jiřího Havla ho můžete bez problémů nakoupit. Nabízí také palivové dřevo, které je vhodné na topení v kotli i v krbových kamnech. Pokud chcete služeb pilařství využít, můžete se na něj obrátit telefonicky nebo mailem. Rovněž se vám nabízí možnost osobní návštěvy provozovny v Hrádku nad Nisou, kde se už snadno domluvíte na konkrétních podmínkách. Copyright © 2014 RETEL GROUP s.r.o. Kontakt: Jiří Havel Oldřichovská 750 Hrádek nad Nisou mobil: +420 721 829 184 e-mail: havles@volny.cz web: www.mujweb.cz/havles
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.