Centrum moderního bydlení otevírá své brány v květnu 2015

Datum: 29.09.2014
Praha 29. září (PROTEXT) - Ve čtvrtek 25. 09. 2014 došlo k jedné z nejvýznamnějších událostí v oblasti bydlení a výstavby rodinných domů v ČR za posledních 20 let. V Nehvizdech u Prahy byl otevřen nový vzorový dům CLASSIC II akciové společnosti CANABA, který je zároveň...
Praha 29. září (PROTEXT) - Ve čtvrtek 25. 09. 2014 došlo k jedné z nejvýznamnějších událostí v oblasti bydlení a výstavby rodinných domů v ČR za posledních 20 let. V Nehvizdech u Prahy byl otevřen nový vzorový dům CLASSIC II akciové společnosti CANABA, který je zároveň prvním objektem nově budovaného Centra vzorových domů, jehož koncept byl u příležitosti otevření prvního vzorového domu oficiálně představen odborné i laické veřejnosti. Unikátní projekt centra se po svém dokončení stane nejen prvním svého druhu, ale i největším střediskem moderního bydlení nejen v Praze, ale v celé České republice. Projekt Centra vzorových domů v Nehvizdech u Prahy využívá know-how a zkušenosti z provozu podobných center v sousedním Německu. I proto bude svým pojetím naprosto ojedinělým projektem v historii českého stavebnictví. Centrum bude určeno nejen pro potencionální stavebníky, ale pro širokou veřejnost se zájmem o moderní, energeticky úsporné, ale především dostupné bydlení. Návštěvníci si budou moci detailně prohlédnout domy různých technologií, typů, zástupce moderní i klasické architektury, ovšem vždy s důrazem na progresivní ekologická a energeticky úsporná konstrukční řešení. V novém centru bude možné shlédnout i rozmanité styly interiérového designu, alternativ vnitřního zařízení, řešení zahradních úprav a okolí domu apod. Počítá se s účastí a prezentací renomovaných tuzemských výrobců a dodavatelů, stejně jako služeb spojených s pořízením nového bydlení, od projektové přípravy až po financování stavby. Centrum otevře své brány veřejnosti již na jaře příštího roku. Slavnostní otevření za účasti významných osobností nejen ze stavebního oboru vč. zástupců ministerstva průmyslu a obchodu je plánováno již na první květnový den roku 2015. Bližší informace k projektu: ing. Pavel Herclík, obchodní ředitel CANABA a.s., tel.: 602 495 871, herclik@canaba.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.