Nový moderní CLASSIC II se otevírá veřejnosti

Datum: 29.09.2014
Praha 29. září (PROTEXT) - Akciová společnost CANABA, jeden z největších dodavatelů rodinných domů v ČR, otevřela v Nehvizdech u Prahy nový vzorový dům CLASSIC II. Jedná se v pořadí již o 22. vzorový dům, který společnost CANABA otevřela za bezmála 25 let svého působení...
Praha 29. září (PROTEXT) - Akciová společnost CANABA, jeden z největších dodavatelů rodinných domů v ČR, otevřela v Nehvizdech u Prahy nový vzorový dům CLASSIC II. Jedná se v pořadí již o 22. vzorový dům, který společnost CANABA otevřela za bezmála 25 let svého působení v ČR. Všichni zájemci o moderní a energeticky úsporné bydlení si mohou tuto novinku prohlédnout od 26. září 2014 na vlastní oči. Nový CLASSIC II je již čtvrtou generací nejúspěšnějšího typu rodinného domu na trhu. Jen těžko budete hledat projekt, který by byl prověřen tisíci realizací v Čechách a v Německu. Koneckonců, jeho oblibu potvrzuje i skutečnost, že CLASSIC dokázal zvítězit již čtyřikrát v prestižní anketě DŮM ROKU, z toho třikrát v ČR. Moderní architektonicky velmi zdařilá a technicky inovativní CLASSIC II na tuto úspěšnou tradici více než důstojně navazuje. Prostor a pohodlí CLASSIC II se vyznačuje kompaktními vnějšími rozměry (zastavěná plocha 96 m2), které umožňují umístit dům i na menší parcelu. Uvnitř ovšem nabízí neuvěřitelné množství prostoru (158 m2 užitné plochy) a to díky unikátnímu konstrukčnímu systému. Dispoziční uspořádání 6+1 je nesmírně praktické a variabilní. Díky revolučnímu řešení střešní konstrukce disponují místnosti v patře plnohodnotnou výškou až 3 m, což znásobuje využitelný prostor a umožňuje i atraktivní patrová řešení vybavení pokojů. Pojem rodinné bydlení dostává v novém konstrukčním pojetí CLASSICU II zcela nový význam. Více místa a více variant Nový CLASSIC si můžete vybrat v několika architektonických i dispozičních variantách s možností řady individuálních úprav extreiéru i interiéru domu. Co je ovšem nejdůležitější, přes rozsáhlou modernizaci a větší užitný prostor se základní cena CLASSICU nemění a v provedení Na klíč můžete mít nový moderní CLASSIC II již od 2,69 mil. Kč /bez DPH/. Rychlá výstavba, úsporný provoz Unikátní konstrukce umožňuje postavit dům velmi rychle. Hrubá stavba trvá jen 4 dny a celý dům je hotov za 16 týdnů. Moderní technologie zaručuje nízké energetické nároky a tím úsporu na vytápění. Výstavba je realizována jen z důkladně testovaných materiálů a nový CLASSIC je proto zárukou nejen ekologického, ale vzhledem k vlastnostem konstrukce i zdravého bydlení. Jistota a pohodlí na celý život Akciová společnost CANABA působí na českém trhu již bezmála 25 let a postavila přes 5000 rodinných domů. O kvalitě domů CANABA se může veřejnost přesvědčit při návštěvě nejen nového vzorového domu CLASSIC II, ale i dalších 6 vzorových domů po celé ČR. Otevřeny jsou od pondělí do neděle pod 10 do 18 h. Ideální tip na víkendový rodinný výlet. Bližší informace: ing. Pavel Herclík, obchodní ředitel CANABA a.s., tel.: 602 495 871, herclik@canaba.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.