CANABA zahájila výstavbu vzorového domu CLASSIC II

Datum: 23.07.2014
Praha 23. července (PROTEXT) - CANABA, největší dodavatel rodinných domů na klíč, zahájila výstavbu nového vzorového domu CLASSIC II v Nehvizdech u Prahy. Pro všechny zájemce o moderní, kvalitní a hlavně úsporné bydlení bude dům zpřístupněn již v srpnu 2014. Nová moderní...
Praha 23. července (PROTEXT) - CANABA, největší dodavatel rodinných domů na klíč, zahájila výstavbu nového vzorového domu CLASSIC II v Nehvizdech u Prahy. Pro všechny zájemce o moderní, kvalitní a hlavně úsporné bydlení bude dům zpřístupněn již v srpnu 2014. Nová moderní alternativa nejprodávanějšího domu v ČR je již čtvrtou generací CLASSICU. Unikátní technologické řešení domu posouvá rozměr pojmu rodinného bydlení opět o stupínek výše, jak co do prostoru, energetické náročnosti, ale především co do cenové výhodnosti. Nový CLASSIC II poskytuje v základní dispozici 5+1 ohromné množství vnitřního prostoru (158 m2) včetně dostatku úložných prostor. Revoluční řešení střešní konstrukce přináší, oproti klasické verzi se sedlovou střechou, plnohodnotnou výšku místností v patře a tedy i více prostoru. Dále nižší energetickou náročnost a rychlejší výstavbu neboť hrubá stavba trvá jen 4 dny a dům je připraven k nastěhování za pouhých 16 týdnů. Co je ovšem nejdůležitější, nový CLASSIC je na českém trhu nabízen za stejnou cenu jako jeho klasická verze - v provedení na klíč od 2,7 mil Kč bez DPH. Rodinný dům CLASSIC, jako jediný projekt v ČR získal již tři prestižní ocenění Dům roku. Vysoký zájem klientů o jeho novou moderní verzi potvrzuje, že i čtvrtá generace CLASSICU bude neméně úspěšná. Objednejte si návštěvu vzorového domu již nyní na www.canaba.cz nebo na tel. 844 02 02 02. Kontakt: CANABA a.s., Štětkova 1001/5, 140 00 Praha 4, www.canaba.cz, canaba@canaba.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.