Ocenění pro nejlepší stavební firmy

Datum: 03.06.2014
Praha 3. června (PROTEXT) - Nejkvalitnějšími dodavateli stavebních prací pro veřejný sektor v soutěži TOP STAVEBNÍ SPOLEČNOST 2013 byly vyhlášeny společnosti Vodohospodářské stavby, Porr a. s. a Strabag. Výsledky zveřejnili organizátoři na setkání lídrů českého stavebnictví...
Praha 3. června (PROTEXT) - Nejkvalitnějšími dodavateli stavebních prací pro veřejný sektor v soutěži TOP STAVEBNÍ SPOLEČNOST 2013 byly vyhlášeny společnosti Vodohospodářské stavby, Porr a. s. a Strabag. Výsledky zveřejnili organizátoři na setkání lídrů českého stavebnictví v prostorách České národní banky. Nejlepší dodavatele vybíralo přes 300 veřejných investorů, jako jsou například ministerstva, kraje, města, obce, regionální úřady či státní podniky. Hlasovat mohli pro 25 společností, které v tomto období získaly největší množství zakázek. Hodnotilo se, zda stavby byly realizovány v kvalitě stanovené investorem, v dohodnutém časovém horizontu a v dohodnuté ceně. Anketu uspořádala analytická společnost CEEC Research. Vyhlášení se zúčastnili prezident Miloš Zeman, premiér Bohuslav Sobotka, další významné politické osobnosti a více než 500 ředitelů a manažerů stavebních, developerských a projektových společností. Společnost Porr a. s. ocenění považuje za důkaz jejího významného postavení na českém stavebním trhu. Kontakt: Mgr. Jiří Římánek tel.: +420 777 124 879 e-mail: rimanek@studiorema93.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.