LEXXUS ZVE NA DALŠÍ DEVELOPERSKOU SKLIZEŇ

Datum: 02.06.2014
Praha 2. června (PROTEXT) – RK LEXXUS přichází s další neobyčejnou prezentací hned šesti nových developerských projektů společně. Jen na Bytobraní, ve dnech 18. – 19. června, mohou také zájemci o byt získat zcela mimořádnou slevu ve výši až 450 000 Kč! Stejně jako...
Praha 2. června (PROTEXT) – RK LEXXUS přichází s další neobyčejnou prezentací hned šesti nových developerských projektů společně. Jen na Bytobraní, ve dnech 18. – 19. června, mohou také zájemci o byt získat zcela mimořádnou slevu ve výši až 450 000 Kč! Stejně jako na oslavách vína, kde se LEXXUS s názvem Bytobraní inspiroval, představují vinaři to nejlepší ze své práce, tak i na Bytobraní prezentují developeři „vzorky“ toho nejlepšího, co se v posledním roce podařilo. A ten, kdo zvažuje koupi bytu, má jedinečnou možnost prohlédnout si během jednoho či dvou dnů hned šest pražských rezidenčních konceptů najednou. Jednotlivými projekty provedou nejzkušenější makléři, kteří rádi zodpovědí veškeré dotazy. V případě otázek financování nového bydlení budou k dispozici hypoteční specialisté ze společnosti Hypoasistent. Každý návštěvník, který v rámci akce navštíví alespoň 2 projekty z 6 uvedených, obdrží od spol. LEXXUS a.s. poštou dárek. Stačí vyplnit a nechat si označit svoji „návštěvní kartu“, kterou obdrží na místě či si ji předem vytiskne. Návštěvní karta může být odevzdána na místě akce nebo odeslána poštou, případně emailem, na kontakty uvedené na kartě nejpozději do 30. 6. 2014 (rozhoduje datum přijetí). Každý klient, který si domluví schůzku s makléřem předem do 13. 6. 2014 na telefonním čísle 221 111 999, získá navíc dárek přímo na místě! Koupě bytu se dnes podle všech statistik a analýz jeví jako jedna z nejjistějších a nejrozumnější investic. Podle ředitele LEXXUS Petera Višňovského poptávka, prodej či nabídkové ceny už druhým rokem stabilně stoupají, což je pro trh dobré znamení: „V oblasti prodeje nových bytů vykazuje rok 2014 dle našich analýz výrazně lepší čísla oproti roku 2013 a zotavující se ekonomika tento trend zcela jistě podpoří. Na trhu dnes zůstali prakticky jen zkušení hráči, kteří vědí, že žádný byt nemůže mít zásadní vadu nebo slabinu, konkurence je příliš vysoká! Díky obdobně vysoké konkurenci u hypotečních bank se i úroky z úvěrů stále drží na historickém minimu.“ O tom se mohou přesvědčit i návštěvníci jarního Bytobraní. A z jakého menu mohou vybírat? - Nad Motolským Hájem II - Viladomy Veleslavín - Nové Chabry - Jižní Stráň Březiněves - Tulipa Rokytka II - Zelené Město 2 Partnery akce jsou společnosti: Hypoasistent s.r.o. SIKO a.s. Mediálním partnerem akce je magazín: Nové Bydlení Ostatní informace vám sdělí naše tiskové oddělení, jmenovitě Daniela Pavlíková, T: +420 603 556 469, e: danielapavlikova@email.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.