EVROPA realitní kancelář expanduje - slavnostně otevřela další pobočku ve Stupave na Slovensku

Datum: 06.05.2014
Praha 6. května (PROTEXT) - V pátek 25.4. 2014 proběhlo ve Stupave slavnostní otevření další pobočky společnosti EUROPA realitná kancelária. Je to historicky již třetí pobočka, kterou společnost otevřela v zahraničí. Během této akce se zájemci seznámili s širokou nabídkou...
Praha 6. května (PROTEXT) - V pátek 25.4. 2014 proběhlo ve Stupave slavnostní otevření další pobočky společnosti EUROPA realitná kancelária. Je to historicky již třetí pobočka, kterou společnost otevřela v zahraničí. Během této akce se zájemci seznámili s širokou nabídkou nemovitostí, poradili se s makléři a probrali s nimi otázky, týkající se nemovitostí a financování. EUROPA realitná kancelária Stupava sídlí na adrese Hlavná 51, 900 31 Stupava. Hned naproti nákupnímu centru Billa. Na akci byl umístěn velký stánek EVROPA a také Skákací hrad pro děti. Za účasti majitele pobočkové sítě EVROPA realitní kancelář, s.r.o. Michala Macka a generálního ředitele pobočkové sítě ČR a SR Radka Sechovce pak následovalo slavnostní přestřižení pásky, kterému přihlíželi pozvaní hosté, partneři a klienti. Několik slov k přítomným pronesli i ředitel nové pobočky Kamil Hýravý. Akce po té pokračovala dalším programem pro místní hosty a zástupce centrály společnosti. EVROPA realitní kancelář se zabývá prodejem a pronájmem bytů, domů či komerčních prostor, prodejem pozemků i developerských projektů již přes 15 let. Na trhu působí od roku 1997 a vznikla jako ryze česká společnost bez zahraničního či úvěrového kapitálu. Pobočky firmy lze nalézt po celé ČR a jejich počet stále roste. Jen počet makléřů se za posledních 5 let zvýšil o 200%, počet poboček ze 6 na 32. Partnery společnosti jsou významné firmy jako Komerční banka, T Mobile, Škoda, Raiffeisenbank a.s., Allianz, Česká spořitelna, Škofin, Siko, Woodface, LBBW, Office Depot atd.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.