Krkonošský veletrh pro celou rodinu

Datum: 25.04.2014
Trutnov 25. dubna (PROTEXT) - Prostory společenského centra UFFO v Trutnově budou hostit v pátek 2. května a v sobotu 3. května pátý ročník KRKONOŠSKÉHO VELETRHU. Brány veletrhu budou otevřeny denně od 9 do 18 hodin. Vzhledem k jarnímu termínu konání nese veletrh výstižný...
Trutnov 25. dubna (PROTEXT) - Prostory společenského centra UFFO v Trutnově budou hostit v pátek 2. května a v sobotu 3. května pátý ročník KRKONOŠSKÉHO VELETRHU. Brány veletrhu budou otevřeny denně od 9 do 18 hodin. Vzhledem k jarnímu termínu konání nese veletrh výstižný podtitul - Stavíme, bydlíme se zaměřením na Stavbu - Bydlení - Zahradu - Hobby. Krkonošský veletrh nabídne inspiraci nejen těm, kteří zvažují stavbu nového domu nebo zahajují rekonstrukci staršího domu, ale také těm, kteří své bydlení neustále modernizují. Škála vystavovatelů bude široká - od výrobců dveří, garážových vrat, podlah, střech až po nabídku nářadí pro kutily. Dobře zastoupená bude i nabídky různých druhů vytápění. Většina vystavovatelů bude nabízet výrazné výstavní slevy. V letošním roce bude veletrh rozšířen o zahraniční účast polských firem pod záštitou Krajské hospodářské komory Královéhradeckého kraje. Doprovodný program bude probíhat po celou dobu konání veletrhu. Pro zpestření veletržní atmosféry, k poslechu i dobré náladě bude hrát Krkonošská dechovka a Vosa Band. Každý si bude moci vyzkoušet jízdu na elektrokole. Na venkovní ploše bude k dispozici desítka různých typů elektrokol určených do města i do přírody. Můžete zažít na vlastní kůži radost z jízdy bez námahy. Pro děti budou k dispozici dva skákací hrady, malování na obličej a jako překvapení přijde na veletrh i Krakonoš. Pro dospělé návštěvníky je připravena veletržní tombola o pravý diamant nebo soudek piva Krakonoš. Losovací kupón bude k dispozici přímo na výstavě. Vstup na veletrh stojí 20 Kč pro dospělé a 10 Kč pro děti, ale obyvatelé celého trutnovského okresu obdrží do svých schránek volnou vstupenku na veletrh i s losovacím kupónem jako dárek. Více informací na www.omnis.cz. Kontakt: Ing. Daniela Nevtípilová manažerka veletrhů Omnis Olomouc, a.s. Horní lán 1310/10a 779 00 Olomouc ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.