Dražebníci jednali o novele zákona o veřejných dražbách

Datum: 26.02.2014
Praha 26. února (PROTEXT) - Dne 25.2.2014 Komora dražebníků ČR uspořádala setkání dražebníků a zástupců státní sféry s cílem formulovat nové podmínky provádění dražeb. Zákon o veřejných dražbách je v platnosti již téměř 14 let a vznikl jako nástroj podpory bydlení....
Praha 26. února (PROTEXT) - Dne 25.2.2014 Komora dražebníků ČR uspořádala setkání dražebníků a zástupců státní sféry s cílem formulovat nové podmínky provádění dražeb. Zákon o veřejných dražbách je v platnosti již téměř 14 let a vznikl jako nástroj podpory bydlení. Gestorem tohoto zákona je MMR, jehož zástupci, přes opakované pozvání, se setkání s dražebníky nezúčastnili. O to více dražebníci ocenili podporu vyjádřenou ministrem MPO ing. Janem Mládkem, CSc. a účast zástupců tohoto ministerstva, v čele s ředitelem Odboru živností Ing . Bc. Petrem Kameníkem. Proto i prvním bodem bylo postavení dražebníka. Diskuze ukázala, že platný zákon o veřejných dražbách je v mnoha směrech nejenom v rozporu s občanským zákoníkem, ale i s potřebami transparentního zpeněžování majetku z insolvencí a narovnání vztahu mezi věřitelem a dlužníkem. Proto na workshop k novele zákona navázal seminář k elektronickým dražbám, které jsou účinným nástrojem potírání pletich. Komora dražebníků zde i představila novou verzi portálu www.prodejdrazbou.cz, který je nabízen dražebníkům zdarma. Kontakt: Komora dražebníků ČR, info@komoradrazebniku.eu
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.