Hlavní město Praha na veletrhu MIPIM Cannes 2014

Datum: 24.02.2014
Praha 24. února (PROTEXT) - Praha se opět představí na veletrhu realit a investičních příležitostí MIPIM ve francouzském Cannes. Jubilejní 25. ročník přivítá návštěvníky ve dnech 11. - 14. března. Praha se zúčastní již podevatenácté a přiveze s sebou přední developerské...
Praha 24. února (PROTEXT) - Praha se opět představí na veletrhu realit a investičních příležitostí MIPIM ve francouzském Cannes. Jubilejní 25. ročník přivítá návštěvníky ve dnech 11. - 14. března. Praha se zúčastní již podevatenácté a přiveze s sebou přední developerské společnosti jako CRESTYL, UNIBAIL-RODAMCO a POINTPARK PROPERTIES. V letošním roce se zástupci města zaměří na prezentaci projektů Radničního bloku a Holešovické tržnice. Stěžejní součástí doprovodného programu bude recepce "Prague-City of Opportunities", přičemž atmosféru celé akce doplní Staročeská kapela a tradiční Pivovary Staropramen. Setkání proběhne 12. března od 16 hodin na expozici hlavního města Prahy. I v tomto roce se bude účastnit hlavní město Praha prestižní veletržní akce zaměřené na reality a investiční příležitosti. Na expozici o rozloze 80m2 bude Praha lákat návštěvníky pod mottem "Prague and More - City of Opportunities". Kontakt: Jan Vízner Rapid, akciová společnost e-mail: vizner@rapid.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.