PROFESSIONALS: Pronájmy komerčních nemov. nově řídí J. Brotán

Datum: 16.12.2013
Praha 16. prosince (PROTEXT) - Na pozici Head of Landlord Representation realitní a poradenské společnosti Professionals nastoupil Ján Brotan. Řídit bude oddělení Pronájmu komerčních nemovitostí zastupující majitele nemovitostí, ve kterém povede tým konzultantů. Hlavní náplní...
Praha 16. prosince (PROTEXT) - Na pozici Head of Landlord Representation realitní a poradenské společnosti Professionals nastoupil Ján Brotan. Řídit bude oddělení Pronájmu komerčních nemovitostí zastupující majitele nemovitostí, ve kterém povede tým konzultantů. Hlavní náplní jeho práce bude zajišťování komplexních služeb vlastníkům a pronajímatelům komerčních nemovitostí. Současně bude zodpovědný za naplňování nových požadavků majitelů kanceláří, skladů, výrobních objektů ale i retailových prostor a za rozšiřování poskytovaných služeb. Ján Brotan v minulosti zastával pozici Asset & Letting Manager Senior ve společnosti Ahold ČR, kde měl na starosti tým spravující portfolio více než 300 budov s prodejnami Albert a Albert Hypermarket v ČR. Zkušenosti z oboru nasbíral rovněž ve společnostech Securitas ČR nebo Carrefour. KONTAKT: Petr Černovský Associate Director/Commercial Property petr.cernovsky@professionals.cz +420 602 496 544 www.professionals.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.