Dětské postele

Datum: 16.12.2011

Dětské postele bychom mohli rozdělit na ty, které jsou skutečně dětské a to buď velikostí nebo barvou či nosností a pak na  ty, které vlastně dětské postele nejsou, neboť bez problémů na nich může spát jak školák tak student či dokonce dospělá osoba.

 Ty první mají své kouzlo možná právě v tom, že jsou blízké našim dětem o poznání více než ty druhé. Na druhou stranu skoro dospělá slečna může mít problém spát na posteli s makovou panenkou a motýlem Emanuelem. Pokud koupíme opravdu dětské postele, pak počítejme s další investicí nejpozději do deseti let, koupíme-li již vlastně dospěláckou postel, pak je možné uvažovat o výměně maximálně matrace, pokud by již byla moc opotřebovaná. Dětské postele pro sourozence často znamenají umístit postele nad sebe neboli koupit patrové postele. Zde nemusí být problém, i když někteří odborníci to moc nedoporučují. Horní spaní totiž podle nich znamená spánek v příliš teplém prostředí a navíc patrové postel často nedisponují lamelovým roštem.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.