Antibakteriální vysavač a bezdotykový koš – ideální pomocníci pro Vaše zdraví

Datum: 25.08.2011

V poslední době se na trhu objevují stále lepší a kvalitnější výrobky, které šetří Váš čas a zároveň dělají něco pro Vaše zdraví. Zářným příkladem je např. antibakteriální vysavač, který ocení zejména alergici, ale také majitelé domácích mazlíčků.

Vysavač Raycop je první UV-C antibakteriální vysavač, který zabije 99,9% bakterií, virů a zničí 93,5% roztočů. Snadno a efektivně čistí zejména matrace, lůžkoviny, čalouněný nábytek a další textilie nechemickou cestou. Vysavače Raycop jako jediné používají patentovaný 3-stupňový systém čištění - vibrační klepač, UV-C dezinfekční lampu, výkonné sání s dvojitou mikro-alergickou filtrací a HEPA filtrem.

Další typ vysavače, který můžeme jenom doporučit, je robotický vysavač CleanMate 365, který oceníte zejména pokud máte v bytě plovoucí a tvrdé podlahy. Tento vysavač nepotřebuje žádný dohled, automaticky vysaje určené prostory a je schopen automatického nabíjení v nabíjecí základně.

Další výrobek, který by Vám neměl v domácnosti či v kanceláři chybět, je bezdotykový koš Helpmation. Tyto koše nabízí nejefektivnější způsob, jak snížit doma či v kanceláři výskyt bakterií. Odpadkové koše Helpmation jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a využívají infračervené senzory, díky kterým se víko otevírá bez nutnosti doteku. Při přiložení ruky nebo objektu 20 cm nad infračervený senzor koše se víko automaticky otevře během několika vteřin a po vhození odpadu se víko automaticky zavře.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.