Horký tip – robotické přístroje

Datum: 25.08.2011

Na trhu je dnes spousta typů domácích vysavačů, mezi horké novinky ale dozajista patří robotický vysavač. Vyzkoušeli jsme jednu ze značek, která tyto robotické vysavače vyrábí, a tou je značka ROOMBA.

Jak vlastně funguje? Jelikož jde o automatizovaný stroj, který sám pracuje, nemusíte za ním chodit, tahat ho či postrkovat. Díky proudění vzduchu a rotujícím kartáčů efektivně čistí běžné domácí podlahové krytiny jako je linoleum, dlažba, dřevo i koberce s nižším vlasem. Robotický vysavač ROOMBA začne s vysáváním ve středu místnosti a pak pojíždí po spirále až ke stěnám. Dotkne se nárazníkem stěny nebo se ji pokusí po několika okruzích sám vyhledat. Pojíždí kolem stěn a rotační kartáč vymetá nečistoty od stěn, aby je následně mohl vysát proudem vzduchu. Jakmile dokončí úklid podél stěny, začne ROOMBA přejíždět rovnými tahy křížem místností.

Další osvědčenou značkou je robotický vysavač iClebo. Tento kvalitní značkový robotický vysavač s vysokým výkonem (až 70W) perfektně vysaje všechny druhy podlah a uklidí několik místností najednou. Vysavač iClebo je vybaven bezdotykovým nárazníkem a senzory proti pádu ze schodů. 3-stupňová filtrace včetně antibakteriálního HEPA filtru zachytí i ten nejjemnější prach. Tento robotický vysavač je poháněn moderní lithiovou baterií s dlouhou životností. Vysavači iClebo můžete nastavit čas, kdy začne uklízet. Po skončení práce sám zajede do nabíjecí základny.

Zalíbily se Vám robotické přístroje? Pak jistě vyzkoušejte i robotickou sekačku Robomow®, se kterou je sečení Vaší zahrady radostí. Tato robotická sekačka sama poseče trávník, zatímco Vy můžete relaxovat. Robomow® si poradí s jakoukoli zahradou, kterou zvládne tradiční benzínová nebo elektrická sekačka. Je určena také pro mulčování, díky kterému se eliminuje potřeba sbírat posečenou trávu a šetří až 25% zavlažování a hnojení.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.