O.M.C. Invest s.r.o. spustila i v těchto nelehkých časech výstavbu moderní obytné čtvrti v obci Smilovice v České republice.

Datum: 05.06.2020
Smilovice (Mladoboleslavsko) 5. června 2020 (PROTEXT) - Slovenská developerská společnost O.M.C. Invest s. r. o. i přes nelehkou situaci spustila výstavbu moderní obytné čtvrti, která se bude skládat z 29 rodinných domů v obci Smilovice, část Újezdec v České republice. ...
Smilovice (Mladoboleslavsko) 5. června 2020 (PROTEXT) - Slovenská developerská společnost O.M.C. Invest s. r. o. i přes nelehkou situaci spustila výstavbu moderní obytné čtvrti, která se bude skládat z 29 rodinných domů v obci Smilovice, část Újezdec v České republice.
Výstavba první fáze začala v rozkvětu šíření viru covid-19. Aktuálně se realizuje výstavba 17 domů, která bude ukončena v průběhu jednoho roku. Souběžně dle ekonomického vývoje a ostatních důležitých faktorů by měla začít druhá fáze, t.j. 12 domů. Inženýrské sítě a komunikace jsou již vybudované.
Majitel společnosti O.M.C. Invest Mário Červenka: "Jde o výstavbu moderní obytné čtvrti ve velmi klidné zóně, která se bude skládat z 29 rodinných domů. Tahle čtvrť se nachází v obci Smilovice, část Újezdec u Luštěnic, zhruba 15 km od Mladé Boleslavi a 20 minut autem do Prahy. Investorem je česká společnost Attractive Global s.r.o. Nízkoenergetické bungalovy i dvoupatrové domy si bude možné zakoupit na klíč. Citlivě navržený interiér rodinných domů od designérky Alexandry Rybárové poskytuje bydlení na vesnici s nádechem luxusu. Vytápěny budou tepelným čerpadlem a jako doplněk jsou navrženy krbové pece." Více informací najdete na webu: rdsmilovice.cz
Společnost se neustále snaží dodržovat všechna opatření související se zamezením šíření viru covid-19, čímž se její podmínky při výstavbě značně zkomplikovaly, hlavně v začátcích výstavby. "Je však nutné tento boj vyhrát. Svět se nezastavil, jen zpomalil," říká Mário Červenka.
Kontakt: Mgr. Zuzana Lekešová PR & Marketing O.M.C. Invest spol. sr.o e-mail: lekesova@omcinvest.com www.omcinvest.com Holubyho 41, 902 01, Pezinok | Slovakia ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.