Strategická fúze na realitním a hypotečním trhu: vzniká nový koncept propojení realit a hypoték

Datum: 04.06.2020
Praha 4. června 2020 (PROTEXT) - V květnu letošního roku došlo ke změně vlastnické struktury REALITY PRORADOST s.r.o., která patří počtem nabídek mezi 10 největších realitních sítí v České republice. Z vedení společnosti odešel dosavadní jednatel Roman Julínek a nově jeho...
Praha 4. června 2020 (PROTEXT) - V květnu letošního roku došlo ke změně vlastnické struktury REALITY PRORADOST s.r.o., která patří počtem nabídek mezi 10 největších realitních sítí v České republice. Z vedení společnosti odešel dosavadní jednatel Roman Julínek a nově jeho post zastává majitel a jednatel skupiny Premium Financial Services s.r.o. Petr Čajan.
"REALITY PRORADOST narostly do velikosti, kdy přirozeně vyvstala potřeba strategického partnera pro zajištění dalšího fungování a rozvoje společnosti. Tento model podnikání, kdy má makléř 100 % provize z prodeje nemovitosti, je v současné době profesionalizace realitního trhu velmi žádaný. Mnoho realitních expertů, kteří se v oboru pohybují dlouhá léta, vyhledávají svobodu podnikání bez „živení“ realitních struktur. Toto je zásadní podnikatelská výhoda, která může rozhodovat o tom, zda se na trhu dlouhodobě udrží,“ říká Petr Čajan, majitel Premium Financial Services.
V oblasti financí a realit Petr Čajan působí již skoro dvě dekády a za tuto dobu se mu podařilo vybudovat prosperující společnosti, které se navzájem podporují a posilují. Záběr jeho podnikání je široký (reality, development, finance, stavebnictví a IT), avšak tvoří na sebe navazující celek, který se navzájem rozvíjí. V oblasti financování nemovitostí již delší dobu Premium Financial Services úspěšně spolupracuje s REALITY PRORADOST pomocí vlastní online platformy na zpracovávání obchodu. "Jedná se o velmi zajímavý a svého druhu největší realitní koncept v České republice, který spojuje absolutní svobodu podnikání v realitách s profesionálním zázemím realitní sítě. Kvůli novému Realitnímu zákonu se mnoho realitních kanceláří ocitlo v problémech. Vzhledem k nízkonákladové politice a téměř identickým službám REALITY PRORADOST pro makléře, jako u běžných realitních kanceláří, dává tento realitní koncept mnohem větší smysl než kdy dříve. Díky 100 % provizi pro makléře z prodeje nemovitosti nabývá podnikání v realitách nového rozměru,“ vysvětluje Petr Čajan, majitel Premium Financial Services.
Aktuálně se realitní trh dynamicky mění, dochází k prodeji velikých realitních společností a bude zajímavé sledovat, jak se s tím trh „popere“. Výsledkem může být, že značná část makléřů bude hledat alternativu k zavedeným realitním kancelářím. Vzniká tak obrovský potenciál pro další posilování REALITY PRORADOST.
Kontakt: www.reality-proradost.cz nebo info@reality-proradost.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.