Chcete investovat do nemovitostí? Pak jedině s odborníky!

Datum: 26.05.2020
Praha 26. května 2020 (PROTEXT) - Celý svět byl zasažen nečekanou pandemií a globální trh zaznamenal nečekané změny, a tak nejen scéna českého realitního trhu se nachází v poněkud neklidné době. Ukazuje se, že jen ti silní, dostatečně zkušení a poctiví jsou schopní ustát...
Praha 26. května 2020 (PROTEXT) - Celý svět byl zasažen nečekanou pandemií a globální trh zaznamenal nečekané změny, a tak nejen scéna českého realitního trhu se nachází v poněkud neklidné době. Ukazuje se, že jen ti silní, dostatečně zkušení a poctiví jsou schopní ustát současnou vlnu změn. Realitní kancelář Luxent je jednou z těch nejlepších na trhu, která vámi vloženou důvěru nezklame ani v tento čas. Můžete si být jistí vysokou úrovní servisu i právních služeb.
Ještě na počátku letošního roku trhy zaznamenávaly značný růst, ale s pandemií padla celá řada investičních jistot, avšak poptávka po realitách neklesla, přesto se v Česku realitní trh téměř zastavil díky netrpělivě očekávaným legislativním změnám, které před měsícem přislíbila ministryně Schillerová. Ekonomický růst se pozastavil, přesto si kvalitní nemovitosti i v této době najdou svého kupce, ale jen za předpokladu vysoké stavební, architektonické i estetické kvality. "Vizí společnosti Luxent je nabídnout synergii obchodních zkušeností doplněnou o znalosti a cit pro opravdové potřeby komerčních projektů, developerů a milovníků umění v privátních nemovitostech," říká Emil Kasarda, majitel společnosti.
Na trhu prémiových nemovitostí můžete objevit skutečné skvosty, které září jako diadém. Nabídka kvalitních realitních rezidenčních nemovitostí se tak ukazuje jako skvělá investiční volba. Co nakoupíte v současné době, se vám jednou vrátí dvakrát. "Jakmile nás klienti poznají a začnou s námi pracovat, umíme je nadchnout. Tehdy na vlastní kůži poznají, proč má Luxent na trhu silnou pozici - nedominuje svou velikostí, ale kvalitou nemovitostí a jedinečným přístupem v oblasti služeb a ochotou udělat vždy něco navíc," ještě dodává Emil Kasarda.
Podle čeho poznáte kvalitní nemovitost? Není nutné hledat žádné složitosti. Jedním z nejdůležitějších parametrů pro stanovení ceny je lokalita, dobrý výhled, dobrá dopravní dostupnost, u bytů je ještě důležité, zda mají terasu či balkon, jsou ve vyšším podlaží, mají parkovací místo nebo zda je zeleň v okolí. Cenu určuje také úroveň architektonického, projektového, stavebního provedení, ale také designové dokončení, přístup majitele a samozřejmě realitní kanceláře. Zájemci prémiových nemovitostí posuzují kvalitu komplexně, a především požadují profesionální přístup realitního makléře. Svoji roli samozřejmě sehrává genius loci, věci mezi nebem a zemí.
Vláda v těchto dnech schválila zrušení daně z nabytí nemovitosti, navíc u všech smluv uzavřených do konce roku 2021 budou nadále možné daňové odpočty u hypoték. Zákon, který má opět rozhýbat trh s nemovitostmi, musí ještě schválit Poslanecká sněmovna. Novela zákona by měla mít zpětnou účinnost, což znamená, že lhůty pro podání přiznání do 31. března, kterou ministerstvo z důvodu pandemie odložilo do konce srpna. Daň z nabytí nemovitostí by nehradili ani ti, kteří koupili nemovitost nebo pozemek v prosinci 2019, ale pokud už daň uhradili, budou jim peníze vráceny.
Pozn.: Daň z nabytí nemovitosti dnes činí čtyři procenta z kupní ceny a od roku 2016 ji platí kupující. Platí se ze staveb i pozemků. Neplatí se z novostaveb a jsou od ní osvobozeni ti, kteří nemovitost získali v dědictví či darem.
Exkluzivní prodejce Luxent s.r.o. Pařížská 131/28 Praha 1 - Josefov, 110 00 www.luxent.cz
Kontakt: Martina Hrubá SITLAGENCY.COM martina.hruba@sitl.cz www.sitlagency.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.